Ny tråd Svara på tråd  [ 4 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Tomtespel i Ofvansjö den 18/12
InläggPostat: 101109 11:46 
Offline
100+
Användarvisningsbild

Blev medlem: 080331 09:54
Inlägg: 112
Ort: Ofvansjö - Gästrikland
Tomtespel i Ofvansjö den 18/12

Bild

Årligen i några år har vi Ofvansjöbor tomteärsoft lördagen innan Jul. Det är ett helt vanligt helgspel men för att få delta måste du bära minst en tomteluva, dessa finns i nästan samtliga butiker och mackar för mellan 5 och 30 kronor. Att skaffa mer utrustning så som tomte dräkt, stjärngosse, lucia osv är också välkommet, men annars så är minimikravet en röd tomteluva.

Bild

Samling sker vid "Dets" hus, Stenbacken 1 Storvik, kl 12-1230 vart efter det blir avfärd till spelområdet "Eddisskog" uppe i Bro, nära Gästrikeleden. Det är där vi spelar som mest, så se upp för värn och skyttegrav! Kommer du sent eller inte vill få smaka lite Glögg hos Det innan vi åker så kan du åka direkt till spelområdet. Storrönnings ligger bara några hundra meter innan spelområdet, men det är bra om vi kan samlas vid Dets PGA det kan bli ont om parkering om det kommer mycket snö.

Ta gärna med glögg (alkoholfri för Sveroks skull) eller varm choklad samt en lussebulle så fixar vi också en mysig eld i Safen.

Välkomna!

Bild

Anmälan till spel gör på BOSKs Forum

Förra året var det mellan -15 och -20, så tänk på att vara väl klädd om det blir svinkallt igen. Sist så spelade även 8Wolf "Firrebirren" in film från den första och ända matchen de var med och spel, de åkte nämligen direkt upp till området medan pluton som vanligt tog sin tid i Dets varma kök. Det gjorde att 8W nästa förfrös, men jag vill hävda att det berodde på att de ej spelade med röda luvor! :P (Fy! Då får man egentligen inte vara med.)

Regler:
Du skall medföra "Julanda"
Helst lowcap - Spela med Highcap om du inte har standardmagasin, spela helst med midcap eller ännu hellre med low cap, (30skotts "ärosft-stanag" så att säga) du, din insats och ekonomi avgör, vilket som är du välkommen!
Sunt Förnuft - Uppskatta säkerhetsavstånd enligt med hur mycket kraft ditt vapen har (VästSvenska ÄrsoftFöreningen - VSAFs regler är en bra mall vi följer i det stora.)
Ofvansjö Livmedikus - När du blivit träffade kan du bli "helad/MedEvac" en gång och "meddad/Medic!" minst en gång. Utskjuten spelare skall ligga kvar där träffad, gärna med markörduk, och får endast ropa "Medic!, Utskjuten!" eller rollspela smärta. (Vid skarp skada så ropas "Avbrytspel" och sjukvårdare om sådan finns på plats) Om det är för kallt eller du helt enkelt inte vill ligga kvar så går det bra att återgå till Safe Zone för utsatt att du visar att du är utskjuten genom att "hålla vapen över huvud" eller bära markör duk.
Bär skyddsutrustning! -För att uppmuntra spelare att släpa på tung och i Ärsoft något onödig skyddsutrusning använder denna regel som vi lånat av "Northern Light" Bär spelare en hjälm eller en skydds/skott/splitterväst kan denna bli meddad ytligare en gång (2 gånger) eller om spelare bär både hjälm och skydds/skott/splitterväst kan denna bli helad ytligare två gånger (total 3 gånger).

* Helad/MedEvac innebär att den utskjutna spelaren dras/bäras till spawn (denna får endast hjälpa till med armarna eller "knuffa" med benen, inte gå), när den utskjutne lagts ner på spawn så får denna återgå till spel. Man kan endast helas 1 gång.
* Meddad/Medic! innebär att en Medic spelare kan hela träffade spelare genom handpåläggning/rollspel under bestämd tidsgräns, vanligtvis 30/60/120 sekunder. Att bli helad räknas inte som att blir meddad utan kan kombineras som en extra "meddning".

:twisted: God Jul önskar Ofvansjö Pluton :twisted:

Bild


Rapportera detta inlägg
Upp
 Profil  
Svara med citat  
 Inläggsrubrik: Re: Tomtespel i Ofvansjö den 18/12
InläggPostat: 101109 13:09 
Offline
1000+

Blev medlem: 070205 09:40
Inlägg: 1013
Helt fantastiskt upplägg! Skjut tomten, lucia och stjärngossarna... Underbart. :D


Rapportera detta inlägg
Upp
 Profil  
Svara med citat  
 Inläggsrubrik: Re: Tomtespel i Ofvansjö den 18/12
InläggPostat: 101110 15:05 
Offline
100+
Användarvisningsbild

Blev medlem: 080331 09:54
Inlägg: 112
Ort: Ofvansjö - Gästrikland
Och "Capture the Julklapparna"!


Rapportera detta inlägg
Upp
 Profil  
Svara med citat  
 Inläggsrubrik: Re: Tomtespel i Ofvansjö den 18/12
InläggPostat: 110105 15:39 
Offline
100+
Användarvisningsbild

Blev medlem: 080331 09:54
Inlägg: 112
Ort: Ofvansjö - Gästrikland
Det blev ett fint spel, synd att de blev så mörkt så fort, vi han ju bara med en bunt spel :D Bara att ladda upp inför nästa tomtespel, på tal om det ska ni alla ha creds för era grymt fina dräkter, riktiga tomtar!

Bild

Bild

Och än en gång, God Jul önskar Ofvansjö Pluton!

Bild

Finns på ansiktsboken, en officiell länk till den på tuben kommer inom kort.


Rapportera detta inlägg
Upp
 Profil  
Svara med citat  
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 4 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan skapa nya trådar i denna kategori
Du kan svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010