Gå till innehåll
mr_riot

Post-Apokalyptiskt lajv-by

Recommended Posts

Hejsan!

För ett tag sen fick jag en mindre bit mark, ca 6-7 hektar. Jag har stått lite i valet och kvalet om jag ska behålla marken eller sälja det i samband med att säljer en sommarstuga. I en förlängning kommer nog området kunna frigöras till åtminstone 10 Hektar.

Marken har nämligen ganska mycket skrotbilar, och jag tror det skulle kunna utgöra grunden för en riktigt häftig post-apokalyptiskt permanent lajv-rollspels by. Jag har också en del andra fordon som skulle kunna flyttas dit och utgöra grunden för ex byggnader och liknande.

Min fråga är om det finns något intresse för en sådan rollspelsby i Sverige? Jag kan tänka mej att marken/byggnader utnyttjas fritt av föreningar som vill låna alternativt hyra platsen för mindre kostnader, pengar som då används för att bygga ut området. Där Sverok föreningar har första tjing med att hyra. (Tanken är också att platsen ska bedrivas som en Sverok förening).

Som sagt en mindre intressekoll för att se hur intresset ser ut för det post-apok lajvandet i Sverige och behovet av en permanent Post-apok by/ område.

/Mvh Riot  

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst
Du kommentarer som gäst. Om du har ett konto vänligen logga in.
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×