Gå till innehåll
Anna Erlandsson

BU: Verksamhetsplan 2018

Recommended Posts

BU: Verksamhetsplan 2018

Skriven av: Anna Erlandsson, Cecilia Hällstrand och Alexandra Hjortswang

Mål för verksamhetsåret

Förbundets största fokus under året kommer vara medlemmarna. Vi vill fortsätta värna om de ideella krafter som finns i våra föreningar och i våra distrikt. För att göra detta kommer vi arbeta mer med utbildningar för att försäkra oss om att vi får Sveriges bästa medlemmar som kan engagera sig i allt de vill göra inom spelhobbyn. Vi ser detta som ett viktigt steg för att främja ungas engagemang och skapa en bra grund för distrikten.

Sverok är ett förbund som arbetat hårt för att bygga upp en bra struktur och vi vill fortsätta utveckla denna. Genom att stärka det arbete som gjorts säkerställer vi att Sverok under kommande år ska kunna vara ett förbund som kan växa på ett säkert och långsiktigt sätt. Sverok kommer fortsätta arbeta för att trygga den finansiella situationen och se till att vi även i framtiden är ett förbund med hög kvalitet och hög trovärdighet.

Politisk påverkan fortsätter vara en prioriterad fråga, inte minst under valåret 2018. För att möta de utmaningar vi står inför kommer Sverok fortsätta att driva de frågor rörande spelkultur och demokrati som har gjort oss till en viktig aktör i det svenska civilsamhället.

Slutligen vill vi även uppmärksamma och lyfta förbundets 30-årsfirande!

 

Underlag:

https://docs.google.com/document/d/1qGCa5PcE-6EMuKAWj8Ztk-uizvEbKg9fe4K3v0YpEwc/edit?usp=sharing

Vi yrkar...

1) ...att styrelsen lägger fram förslag på verksamhetsplan till Riksmötet 2017 enligt underlag.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×