Gå till innehåll
Gäst mlamnE leakiM

Facebook - sida vs grupp

Recommended Posts

Gäst mlamnE leakiM

Sverok Svealand har idag en sida på Facebook med över 350 likes och flera incheckningar. Sidan används av styrelsen för att skicka meddelanden och informera medlemmarna om vad som händer i distriktet. Toppen, så långt! Men sidor fungerar allra bäst för enkelriktad information - från sidans administratör till de som gillar sidan. Det fungerar extremt dåligt för diskussion, kommunikation och nätverkande. Och är det inte sånt föreningar är till för? Nätverkande och samarbete?

Vore det inte bra om Svealand också har en grupp på Facebook - där gamla och nya medlemmar bjuds in till kommunikation och diskussion?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sent svar jag vet men styrelsen har haft ett tufft år med att städa och styra upp så distriktet faktiskt fungerar igen. Det har varit så mycket att göra att det känns som att det går långsamt ibland. Forumet har legat på ganska låg prioritet tyvärr. Nu när vi börjar flyga stadigt igen så ska vi ta tag och städa och uppdatera här också. 

Att göra en facebookgrupp är en jättebra idé. Jag lägger upp det till styrelsen för behandling nu så får vi vända och vrida lite på det först bara. Vi har skapat en Discord-server och försöker få till lite möten där för den som vill prata ihop sig lite.
Discord

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×