Jump to content
Guest mlamnE leakiM

Facebook - sida vs grupp

Recommended Posts

Guest mlamnE leakiM

Sverok Svealand har idag en sida på Facebook med över 350 likes och flera incheckningar. Sidan används av styrelsen för att skicka meddelanden och informera medlemmarna om vad som händer i distriktet. Toppen, så långt! Men sidor fungerar allra bäst för enkelriktad information - från sidans administratör till de som gillar sidan. Det fungerar extremt dåligt för diskussion, kommunikation och nätverkande. Och är det inte sånt föreningar är till för? Nätverkande och samarbete?

Vore det inte bra om Svealand också har en grupp på Facebook - där gamla och nya medlemmar bjuds in till kommunikation och diskussion?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sent svar jag vet men styrelsen har haft ett tufft år med att städa och styra upp så distriktet faktiskt fungerar igen. Det har varit så mycket att göra att det känns som att det går långsamt ibland. Forumet har legat på ganska låg prioritet tyvärr. Nu när vi börjar flyga stadigt igen så ska vi ta tag och städa och uppdatera här också. 

Att göra en facebookgrupp är en jättebra idé. Jag lägger upp det till styrelsen för behandling nu så får vi vända och vrida lite på det först bara. Vi har skapat en Discord-server och försöker få till lite möten där för den som vill prata ihop sig lite.
Discord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×
×
  • Create New...