Jump to content
Lejonel

Göteborg: Kvinnlig spelare sökes

Recommended Posts

Hej!

Nu har det fallit sig som så att en av spelarna i vår rollspelsgrupp fått för sig att flytta utomlands (och inte kan tänka sig att pendla för våra spelkvällars skull...) så nu behöver vi fylla på med lite nytt folk!

Gruppen består i nuläget av tre män och två kvinnor och alla är runt 30-35 år unga. Då det är en av våra kvinnliga spelare som flyttar vill vi helst hitta en ny tjej (eller flera?) som vill spela med oss för att bibehålla balansen i gruppen. Erfarenhet av rollspel är inte ett krav!

Då vi (av erfarenhet) vet att personkemin i en rollspelsgrupp är viktig så vill vi gärna ta en fika och ett provspel med eventuellt sugen spelare så att vi alla får ta varandra på pulsen och se så att vi trivs med varandra. Inga "hard feelings" om det inte känns rätt för den nya spelaren eller för oss och vi gemensamt bestämmer att inte spela mer ihop. Detta kanske låter lite pretto men jag lovar att det inte är så svårt att imponera på oss... :)

Vi är en lättsam och nördig grupp att umgås med och fokuserar mer på berättande än regler, även om vi alltid har ett regelsystem i ryggen - vi gillar att rulla tärningar ibland!

Typiskt spelar vi; Mutant År Noll (med övriga expansioner), Symbaroum, Coriolis, (snart) Star Wars: Edge of the Empire och många andra rollspel (och brädspel) när andan faller på. Vanligen spelar vi i en lägenhet i centrala Göteborg cirka tre timmar mellan 18-21 på vardagkvällar (ett par gånger i månaden) eller lite längre på helgerna beroende på vad som passar.

Övriga intressen i gruppen inkluderar tv-spel, figurspel, brädspel, anime och manga, film, foto, träning, odling, mat och allt annat som är skoj!

Hör av dig om det låter intressant!

//Erik (med grupp)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×
×
  • Create New...