Gå till innehåll
Elmer

Söker lajvgrupp i Stockholm

Recommended Posts

Hej jag är en spelare på 13 år som söker en lajvgrupp i Stockholm/ Västerort. Jag har vart på ett lajv förut när jag var liten och min farbror är själv lajvare så han har lärt mig en del om lajv och dessutom var jag scout tills alldeles nyligen så jag har mycket erfarenhet av friluftsliv. 

Tack på förhand👌

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej Elmer!

Jag heter Axel och går i 6:e klass, Vad kul, jag gillar också lajv men har aldrig provat på. Jag vill gärna också börja men känner ingen som håller på. Jag är också scout och tycker om friluftsliv! Jag bor i Sollentuna, inte i västerort men kanske kan vi träffas eller så och prata om saken. Vet du någon grupp så skulle jag vara glad att få höra om den!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Elmer

Ja kanske det och nej jag vet ingen grupp förutom gardinjägarna i Vällingby som jag har försökt att ta kontakt med men som inte har svarat.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Elmer, om du har Facebook är det värt att kolla in gruppen Vi som lajvar.

Det finns lajv att åka på som passar bra för er ålder. Ett exempel är Morgondagens gryning och det kan också vara värt att kolla upp Projekt Lazarus. På många lajv behöver ni en fadder/mentor som är över 18 år, men det brukar gå att ordna även om man inte känner någon eller ens föräldrar vill åka med. Hittar ni ett lajv som ni vill åka på brukar det gå att hitta en grupp genom det lajvet.

http://morgondagensgryning.se
www.projektlazarus.se 

Även Drömmen om Sanctera kanske är passande: http://www.sanctera.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×