Gå till innehåll
Fredrik (Setrak)

Spelledare sökes till nytt datorspel (Setrak)

Recommended Posts

Spelledare sökes till det nya datorspelet Setrak. Setrak utspelar sig i en värld liknande Sverige på medeltiden. Setrak har det mesta man förväntar sig av rollspelsliknande datorspel, men till skillnad mot andra datorspel har Setrak meningsfull handel och riktiga äventyr ledda av riktiga spelledare. Setrak är även unikt och nyskapande på så vis att det är ett spel med riktig 3D-grafik som spelas direkt i webbläsaren utan att man behöver installera något.

Setraks spelledare skapar den värld som spelet utspelar sig i. Spelledare kan redigera världskartan och skapa varelser, föremål, utmärkelser och andra saker som går att träffa på i spelet. Spelledare arrangerar även äventyr. Spelledaren guidar spelarna genom ett äventyr genom att skriva skvaller som dyker upp på alla spelares skärmar till ljudet av en fanfar. Som spelledare ska man gilla att skriva berättelser och ha förmågan att ansvarsfullt använda den makt man har över spelet. Setraks spelvärld är än så länge bara på svenska, men vi önskar redan att ha spelledare som är beredda att översätta spelvärlden till andra språk.

Idag börjar vi provspela Setrak med några inbjudna spelare och vi kan bjuda in de som är intresserade. Svara gärna här eller skriv ett meddelande till mig. Jag tar gärna emot frågor om det jag har missat att presentera här.

Setrak görs i samarbete med Föreningen av Aêron.
https://ebas.sverok.se/signups/index/7980

Setrak finns på den adressen, men är ännu inte öppet för allmänheten:
https://setrak.se

setrak.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Alex

Tjena, jag har spelat detta spel förut. Jag undrar bar om det kostar något nu. Man måste tydligen gå med i någon förening där det står att medlemsavgifter kan tillkomma. Är lite förvirrad då spelet brukade vara gratis.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst
Du kommentarer som gäst. Om du har ett konto vänligen logga in.
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×