Jump to content
Fredrik (Setrak)

Spelledare sökes till nytt datorspel (Setrak)

Recommended Posts

Spelledare sökes till det nya datorspelet Setrak. Setrak utspelar sig i en värld liknande Sverige på medeltiden. Setrak har det mesta man förväntar sig av rollspelsliknande datorspel, men till skillnad mot andra datorspel har Setrak meningsfull handel och riktiga äventyr ledda av riktiga spelledare. Setrak är även unikt och nyskapande på så vis att det är ett spel med riktig 3D-grafik som spelas direkt i webbläsaren utan att man behöver installera något.

Setraks spelledare skapar den värld som spelet utspelar sig i. Spelledare kan redigera världskartan och skapa varelser, föremål, utmärkelser och andra saker som går att träffa på i spelet. Spelledare arrangerar även äventyr. Spelledaren guidar spelarna genom ett äventyr genom att skriva skvaller som dyker upp på alla spelares skärmar till ljudet av en fanfar. Som spelledare ska man gilla att skriva berättelser och ha förmågan att ansvarsfullt använda den makt man har över spelet. Setraks spelvärld är än så länge bara på svenska, men vi önskar redan att ha spelledare som är beredda att översätta spelvärlden till andra språk.

Idag börjar vi provspela Setrak med några inbjudna spelare och vi kan bjuda in de som är intresserade. Svara gärna här eller skriv ett meddelande till mig. Jag tar gärna emot frågor om det jag har missat att presentera här.

Setrak görs i samarbete med Föreningen av Aêron.
https://ebas.sverok.se/signups/index/7980

Setrak finns på den adressen, men är ännu inte öppet för allmänheten:
https://setrak.se

setrak.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jama

WOW!!! Fantastiskt snyggt! Intrycket efter 5 minuter är 10/10 poäng!


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Alex

Tjena, jag har spelat detta spel förut. Jag undrar bar om det kostar något nu. Man måste tydligen gå med i någon förening där det står att medlemsavgifter kan tillkomma. Är lite förvirrad då spelet brukade vara gratis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man måste inte vara med i föreningen, men spelet är ännu inte öppet för allmänheten, och nu provspelar vi med de som är med i föreningen och vissa andra som är inbjudna. Föreningen har ingen medlemsavgift. Det nya spelet är liksom det gamla gratis att spela.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Simpa

Ledsen för att väcka en gammal tråd, men detta är det senaste om Setrak som jag kan hitta på nätet. Vad är status på spelet idag?
Spelat det till och från sedan Ecrana tiden och blev sugen nu igen, men länken jag hade är död utan ny adress. Adressen jag har är http://g1.setrak.se.

Skulle vara kul att lira lite Setrak igen!

//Simpa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×
×
  • Create New...