Jump to content
Il Maestro

Kaka Söker Maka: Second Freemen [2Fre] i Mechwarrior Online

Recommended Posts

Hej!

Nu när Mechwarrior Online släpps på Steam tänkte jag promota vår lilla helsvenska enhet som letar efter likasinnade spelare. Är du ensam eller om ni är några stycken som är sugna att spela Mechwarrior Online i grupp tycker jag du ska pinga mig. Maila till skjorn.2fre@gmail.com alternativt skicka ett meddelande i spelet till Sammail, Jekaterine eller Skjorn Heimladring.

Här är rekryteringstråden på det officiella forumet: http://mwomercs.com/forums/topic/216754-kaka-soker-maka-second-freemen-2fre/

Väl mött!

/Il Maestro (Skjorn Heimladring)

Second Freemen är en enhet fast knuten till Free Rasalhague Republic (FRR), som nu öppnar upp för nya rekryter, primärt svenskar men vi behärskar även svorsk. Kärnan är ett litet kompisgäng på 4 pers (en lans) som började köra MWO i våras. Vi är vuxna människor med ett liv vid sidan om datorn, så spelfrekvensen brukar vara att den som har tid/lust loggar på veckokvällar, och så spelar vi tillsammans när övriga är online. Det brukar bli lite mer organiserat lirande kring events i spelet. Vi använder Teamspeak för att kommunicera.

Som namnet antyder så gillar vi BattleTech-fluff, men inte så mycket att vi bara spelar "rätt" mechar för FRR eller spelåret; somliga av oss gillar dock att följa fluffet och har ibland gjort just så. Vi valde FRR eftersom det är gulligt med ett samurajinfluerat rymdsverige, och eftersom de sitter rakt i vägen för klanerna - så det alltid ska brinna i knutarna och finnas att göra på slagfältet. Att gilla fluff leder också till att vi har ett gott öga till Community Warfare, längre bataljer med större strategiskt innehåll. Vi hänger utomordentligt gärna med andra FRR-spelare och använder ofta fraktionens TS-kanal, men det vore förstås grymt att kunna droppa en helt egen premade någon gång i framtiden - kanske till och med ta över ett system. Det behövs ju bara två lansar till, så den som lever får se.

Vi har en avslappnad attityd men gillar också att göra bra ifrån oss när vi väl spelar. Det vill säga: inga drakoniska krav på hur du bygger din 'mech eller vilken du måste spela, däremot kan vi förstås tipsa om du vill. Inga inträdesprov, inga tvångsmässiga timmar per vecka där du ska sitta tyst och lyda framför skärmen, ingen tribut till gillet heller - Det enda vi vill är att när du är online också är beredd att fungera tillsammans med oss som en enhet. I strid tar vi egna initiativ och gör vad som krävs. Kompetitivt skoj, liksom.

Ett plus är om du står ut med dåliga göteborgsskämt. Vi är inte göteborgare själva, men beundrar givetvis Sveriges framsida och har funderat på att döpa om oss allihop till variationer av Glenn. Feskekörka FTW! (Du kommer förstå)

Kolla in oss! Inga hårda känslor om du eller vi inte skulle klicka direkt

Skicka en vänförfrågan och meddelande i spelet till Sammail, Jekaterine eller Skjorn Heimladring.... alternativt maila till mig: skjorn.2fre@gmail.com

TL;DR

Svensk/Norsk och söker grupp? Släng ett mail till oss: skjorn.2fre@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×
×
  • Create New...