Gå till innehåll
Oliver Sundström

Förändringens tid på forumet

Recommended Posts

Som ni kanske har märkt så i samband med att vi flyttade forumet till förbundets nya webmiljö så ändrade vi om så att temat standardiserades till den med fast bredd (går att som enskild användare själv gå in och byta tillbaka om man gillade den bredare varianten.)

Dock är detta inte slutet på förändringarna, vi i forumgruppen jobbar ständigt på att fundera på hur vi kan göra det bättre, och det har kommit in förslag och vi har hörsammat flera av dessa när vi under början av nästa år (mest troligen, men jag säger ändå förhoppningsvis) kommer med steg 2 i forumutvecklingen som vi påbörjade i slutet på förra året. Det är för att göra det smidigt när vi påbörjar steg två som det i nuläget ser lite knasigt ut i adressfältet för den som har noterat detta.

Vi har i forumgruppen diskuterat och sett över hur vi ska se till att forumet ska fungera som en bra plattform ur flera aspekter, och samtidigt vara smidigt ur en administrativ aspekt vilket det till vissa delar inte är idag.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Som ni nu kanske kan se så har dett hänt väldigt väldigt mycket på forumet. Vi hoppas att ni gillar uppdateringarna.

 

Det är dock så att det kommer vara mindre förändringar till och från under den närmsta tiden, så är det något som är konstigt så skriv här eller maila till forum@sverok.se så tar vi en titt på det.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×