Gå till innehåll
malinosterman

Webbhostingen stänger ner

Recommended Posts

Har din förening en webbsida hos Sverok?

Efter styrelsebeslut kommer under hösten Sveroks hosting av webbsidor avvecklas. Det betyder att de föreningar som har sin webbsida hos oss måste flytta innehållet innan 30 november i år. Om din förening har hosting hos Sverok och inte redan har blivit meddelad om flytten, hör av er till Johan Groth, johan.groth@sverok.se, för att få mer information och hjälp. För de som är intresserade har vi slutit ett avtal hos Oderland.se så att alla föreningar får 40 % rabatt på det paket som passar dem.

Om ni har mottagit ett mejl med information är det viktigt att ni meddelar oss oavsett om ert beslut är att flytta innehållet eller att låta sidan försvinna.

Viktigt att notera! Vi kommer inte att stänga ner en sida utan att ha fått bekräftelse från berörd förening! Så ingen information kommer försvinna utan att ni har fått tid på er att ta ställning till hur ni vill göra med er webbsida framöver, samt fått tid att flytta den vid behov.

Vänliga hälsningar,

Malin Österman, kommunikatör på Sverok

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Påminnelse #1:

Hej!

Vi har tidigare hört av oss till er eftersom er förening har en hemsida som hostas av Sverok. Enligt förbundsstyrelsens beslut så kommer denna hosting att stängas ner under hösten 2014. För att ni ska undvika förlorad information bör er hemsida flyttas innan den 30 november i år.

När detta har skett vill vi ha ett klartecken på att det är gjort. Då vi inte har fått något svar från er tidigare, så skickar vi en påminnelse. Får vi inte ett klartecken kommer vi att kontakta er en tredje gång, via mejl och/eller telefon för att försäkra oss om att ni mottagit denna information. Det är även viktigt att ni meddelar oss om ni bestämmer er för att låta sidan försvinna i samband med att vi avslutar hostingen, så att vi inte fortsätter kontakta er trots att ni fattat ert beslut.

Vi vill såklart även hjälpa er med att göra flytten så smidig som möjlig. Därför har ni som aktiva föreningar inom Sverok fortfarande möjlighet att få hjälp med hosting. Detta genom 40 % rabatt hos Oderlands webbhotell (www.oderland.se). Självklart kan ni även välja ett annat webbhotell för er hemsida, men vi vill att ni ska ha ett alternativ med ett bra pris tillgängligt.

För svar, frågor eller synpunkter, kontakta mig på johan.groth@sverok.se!

Hälsningar

/Johan

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har fått frågan om det bara är webbhostingen som avvecklas under hösten 2014. Svaret är att samtliga tjänster (webb, ftp, mail, forum etc.) som föreningarna haft tillgång till via Sverok kommer att stängas ner.

Vi kommer att helt och hållet byta driftsmiljö och i samband med detta avvecklar vi ALLA tjänster som ingått i föreningshostingen. Bara så inga oklarhet om detta uppstår.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×