Gå till innehåll
Jodojens

Kallelse till Årsmöte 2014

Recommended Posts

Årsmöte Sverok Västerbotten 2014

Favorit i repris!

Nu är det dags för årsmöte igen. Styrelsen för Sverok Västerbotten vill bjuda in dig och din förening till ett årsmöte fyllt av glädje och kamratskap i spelets tecken. Mötet kommer även i år att hållas på Munkvikens lägergård. Aktiviteterna pågår under två dagar där vi förutom själva mötet under lördagen även kommer att ha möjlighet att spela spel, nätverka och äta middag i glada vänners lag, under lördagen. Söndagen kommer att erbjuda utbildningar förhoppningsvis med bakgrund i Sveroks NAB-projekt(Normer Attityder Beteenden) eller någon av de utbildningar som finns inom Sveroks Level up paket. Lägergården ligger i Lövånger, mitt mellan Umeå och Skellefteå. På lägergården finns det en kiosk på vilken godis kan inhandlas. Liksom ifjol så kommer det att finnas möjlighet att presentera sin förening, verksamhet och planerna för det kommande året.* Alla distriktets medlemmar får sina resor till mötet, inom distriktet, ersatta.** Om du kommer med buss så ordnar Sverok med transport mellan busshållplatsen och möteslokalen.

Alla som kommer på mötet får göra sin röst hörd, men mandaten (rösträtten) på mötet fördelas på följande vis:

o 2 ombud för föreningar upp till 25 medlemmar

o 3 ombud för föreningar 26-50 medlemmar

o 4 ombud för föreningar 51-75 medlemmar

o 5 ombud för föreningar 75-100 medlemmar

o 6 ombud för föreningar 101 medlemmar och därutöver

Antalet medlemmar baserar sig på de till Sverok inrapporterade medlemmarna för 2013.

Inför årsmötet kan det komma att hållas motionskvällar dels på Kulturhuset Klossen i Umeå och dels i Skellefteå, dessa kommer i sådana fall att annonseras ut på vårat forum på sverok.se eller på våran Fb sida. Önskas du att det hålls motionskväll på annan plats i länet kan du höra av dig till styrelsen så kan vi se om det går att lösa. Motioner som skall behandlas på årsmötet skall skickas in senast den 12 februari.

För medverkan på mötet och kringarrangemangen krävs anmälan, då mat och eventuell sovplats skall bokas. Anmälan skall vara oss till handa senast den 12 februari. Vid senare anmälan kan inte sovplats och mat garanteras. Anmälan görs på följande länk, https://docs.google.com/forms/d/1uZepZU ... U/viewform . Notera att anmälan är bindande och om du uteblir debiteras du 100 kr.

Tid & Plats

Anmälan: Senast den 12 februari.

Vad: Årsmöte 2014, Sverok Västerbotten.

När: 1 mars 2014, kl 15:30.

Var: Munkvikens lägergård, Munkviken 130, Lövånger.

Vill du/ni nominera dig själv eller någon annan till förtroendeuppdrag inom distriktet kan du/ni höra av er till: Valberedning@vasterbotten.sverok.se

Under söndagen

/ Mvh Styrelsen Distrikt Västerbotten, styrelse@vasterbotten.sverok.se

* Tid kommer framförallt att finnas innan mötet mellan 14:30 - 15:30, men det kan även finnas tid efter mötet.

** Distriktet ersätter endast för resor inom distriktet. Undantag kan göras för deltagare med förtroendeuppdrag inom distriktet, ex ledamöter eller revisorer

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×