Jump to content
Sign in to follow this  
Kulturkommissariatet

SponKon I (5/1)

Recommended Posts

Dags för ett nytt litet konvent här i Lund.

Som namnet antyder är det ett konvent för spontant spelande inspirerat av bl.a. SKuD:s trevliga julspelhelger men med lite mer fokus på figurspel. Konventet är ett samarrangemang mellan Svenska brainwürst, Kulturkommissariatet och Bunkerkommando süd som tillsammans brukar ha föreningsspelningar nere på Studiefrämjandetvarje vecka.

Vi börjar lite lätt med ett endagskonvent söndagen den 5/1. Tiden är 10-21.30. Precis som med Julspelhelgerna är det helt gratis.

Tanken är att vi kommer ha lite olika figurspel uppställda under dagen för demo-/deltagarspel. Exakt vilka kanske vi inte vet förens samma dag men jag ska försöka uppdatera vartefter i mån av tid. Det kommer också att finnas bord för spontanspel om man tar med egna arméer (har man ingen polare med sig är det helt ok att ragga motståndare i den här tråden också). Brädspelen har vi inte glömt utan det kommer att finnas ett rum för detta också.

Det heter visserligen SponKon av en anledning och det går bra att bara komma förbi men man får gärna höra av sig innan om man vet att man vill vara med och speciellt om man vill boka upp ett bord för spel (annars är det helt enkelt först till kvarn). Vill du boka dig PM:a bara.

Om man vill vara med och arrangera ett bord går det också bra, hör bara av dig så fort som möjligt.

Sist men inte minst kommer vi att ha en liten Fältbutik på plats (som vanligt går det att förboka för uthämtning).

SponKonführern Pär

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...