Jump to content
Sign in to follow this  
danspojke

Lajvare i Göteborg sökes till konstprojekt!

Recommended Posts

Jag blev rekommenderad av Cecilia Bergfasth på Sveroks Kansli att posta här.

Masterstudent på Högskolan för Scen och Musik

SÖKER DELTAGARE

gärna med lajvar- eller rollspelsbakgrund

Till performance installation i Göteborgs Konsthall 2014.

Spelar du teater? Ägnar du dig åt performance eller dans? Om du lockas av det utomjordiska, om du fascineras av kryptiska symboler, laboratorierockar och märkliga experiment så är det mitt projekt du ska vara med i!

Jag är dansare och Koreograf med utbildning från LABAN i London. Jag går andra året på ett mastersprogram på Högskolan för Scen och Musik och arbetar nu med mitt avhandlingsprojekt om monster i offentliga rum. Under våren 2014 kommer jag iscensätta en fiktiv ”utomjordisk” laboratoriemiljö i Göteborgs Konsthall och söker nu deltagare över 18 år för några av rollerna. Lite av estetiken lånas av rollspelet KULT

Repetitioner sker främst helger och kvällar under hösten 2013 och tidig vår 2014. Hör av dig med din intresseanmälan senast 7 oktober så kallar jag till en audition som har karaktären av workshop med fika. Alla deltagarna får delta i alla moment av workshopen och personligt intresse är viktigare än mycket erfarenhet. Det är en bonus om man har lajvat eller spelat rollspel.

Koreograf/ Projektledare

Frej von Fräähsen

Epost: frej.von.fraahsen@gmail.com

Mobil: 0768 091659

blogg: http://nancyphant.wordpress.com

Eftersom detta är ett studentprojekt får inte pengar sökas från Kulturrådet och Konstnärsnämnden. Ersättning i form av lön kommer därför inte att utgå till deltagarna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...