Gå till innehåll
swYck

Akt:01, 27/2-2/3 2014, Stockholm

Recommended Posts

Akt är en ideell ungdomsförening vars huvudsyfte är att arrangera konventet med samma namn. Akt:01 kommer att bli ett samlingskonvent, ett konvent där alla kulturer inom konvents-världen samlas och gör det dem är bäst på. För att läsa mer om konventet se hemsidan.

Akt:01 kommer äga rum 27/2 - 2/3 2014.

Det är en stor gemensam satsning som inte bara Akt är en del av; målet är att bjuda in föreningar med kunskap och expertis inom sitt område och låta dem dela med sig av den.

Mer information går att läsa på hemsidan:

http://www.akt-stockholm.se/

facebooksida: https://www.facebook.com/akt.stockholm

twitter: https://twitter.com/Akt_Stockholm

[attachment=0]akt_facebook_event_logo.png[/attachment]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

AKT:01 STÄLLS IN

-

Då vi inte har sålt tillräckligt många biljetter för för att kunna genomföra konventet väljer vi motvilligt att ställa in Akt:01 redan nu så att så få som möjligt ska ha köpt biljetter och resor i onödan.

Alla som redan har köpt biljetter, samt eventuellt andra tillägg (såsom t-shirt, konventsmugg m.m.) kommer få pengar tillbaka snarast. Detta sker genom att vi kommer att skicka ett mail till er inom de närmsta veckorna där vi ber er om ett kontonummer att sätta in pengar på. Därefter kommer vi sätta över pengarna på ert konto så fort vi kan. Har man betalat med Payson kommer pengarna att skickas tillbaka automatiskt.

Vi vill som förening tacka alla er som hjälpt oss under året och gjort att vi har kommit så långt som vi har med att försöka dra igång ett stort samlingskonvent i Stockholm.

Ett särskilt tack vi vi ge all grymma och härliga eldsjälar till föreningsmänniskor som brinner för att göra kul saker med och för andra.

Vi kommer fortsätta delta vid andra konvent och arrangemang framöver. Närmast kommer ni kunna träffa oss under NärCon Vinter, 20-23 februari i Linköping. Vi ses där!

Med vänliga hälsningar,

styrelsen och arrangörer för Akt

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×