Jump to content
Sign in to follow this  
mordoten

Epic Armageddon!

Recommended Posts

Hej på er!

Vi är ett gäng medelålders spelare som framför allt spelar Epic Armageddon i Norrköping.

För er som inte har koll på vad det är så är det en av GW:s gamla satsningar där man spelar med 6mm figurer på lite större nivå än 40K.

Just nu spelar vi varannan torsdag i vår lokal i korsningen Albrektsvägen/Trozelligatan, men vi vill få tag i flera intresserade så vi kan spela varje torsdag. Vi är just nu 3st som aktivt spelar och samlar arméer.

Personligen tycker jag Epic Armageddon smiskar alla andra figurspel jag någonsin provat! Väldigt taktiskt och inga förenklade regler som ska passa yngre spelare. Kan med handen på hjärtat säga att efter 15 års figurspelande så är det här det roligaste jag någonsin spelat!

Om någon av er spelar eller vi prova och spela är det bara att höra av sig till mig. Ni når mig på moroten@gmail.com . Vi har flera lånearméer också!

Vi hoppas kunna sprida intresset till flera spelare i Norrköping/Linköping så att vi inom en snar framtid kan komma igång med turneringar och större träffar.

Ha det bra nu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hör med folket som spelar på IUVO Gaming vettja! De är där på Östra promenaden varje söndag och varannan torsdag! Vet att de spelar mycket Warhammer men kanske någon där kan vara intresserad av annat också?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...