Jump to content
Sign in to follow this  
Thom

Spelledarforum 2013, 26-27 April, Malmö

Recommended Posts

Spelledarforum 2013 äger rum 26 och 27 April och är ett mini-konvent för rollspelare. Vi tar oss till Studiefrämjandets lokaler i Malmö för att träffa andra som vill utveckla sitt rollspelande och prata om hur man kan göra det. Konventsprogrammet bygger på ett gäng olika workshops och föreläsningar som handlar om spelledartekniker och allt annat som kan göra rollspel bättre.

--------------------------

Hedersgäst: Graham Walmsley

--------------------------

I år får vi finbesök från England i form av Graham Walmsley! Många fick upp ögonen för Graham som författare i och med boken Play Unsafe, som handlar om improvisationstekniker och rollspel. Efter den boken har han även hittat på flera scenarion för Trail of Cthulhu, skrivit ett eget Cthulhurollspel och författat en hel bok om hur vi, som rollspelare, bäst snor H.P. Lovecrafts grejer. Vi är väldigt glada att Graham besöker oss i år och ser fram emot flera intressanta samtal.

--------------------------

Praktiskt

--------------------------

Arrangemanget är helt gratis men kostnader tillkommer för mat och fika. Detta innebär att man måste anmäla sig i förväg. Sista anmälningsdatum är den 22 April. Spelledarforum erbjuder ingen egen övernattning men kan hänvisa till bra och billiga vandrarhem.

https://www.facebook.com/events/509923185715971/

http://spelledarforum.wordpress.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...