Gå till innehåll
Sayn88

Nybörjare

Recommended Posts

Absolut. Om ni är intresserade av low fantasy (jordnära fantasy med få inslag av andra raser, magi, med mera) med mycket action kan jag rekommendera [wiki]Krigshjärta[/wiki]kampanjen som jag själv arrangerar i. Vi har flera spelare i Stockholm och många aktiva och engagerade deltagare.

Hemsida: http://www.krigshjarta.com

Mail: info@krigshjarta.com

FB-grupp: http://www.facebook.com/groups/krigshjartan/

FB-event för nästa storlajv: http://www.facebook.com/events/237829842969441/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Baserad i stockholm finns också Granlandskampanjen, med ett liknande fokus, men med ännu mindre fantasyinslag. Kampanjen har en uttömmande fiktion som beskriver världen den utspelar sig i, men saknar helt inslag som andra raser, magi eller liknande. Religion är en väldigt viktig del av spelet i kampanjen. För tillfället har vi ett flertal lajv på gång, men inga datum är spikade. För information om kampanjen och spelvärlden kan man besöka www.granland.se där information om framtida lajv kommer att postas löpande.

På temat high-fantasylajv finns även Thulekampanjen, som är intressanta just nu då de arrangerar ett lajv i april, Draksådd: http://thulekampanjen.se/draksadd/ och https://www.facebook.com/events/1343630 ... 6/?fref=ts

Det är en kampanj med mycket mer av de klassiska fantasyinslagen, och det specifika lajvet lär vara ett spännande sätt att lära känna världen. Det kan dock hända att det är en ganska hög kravnivå på utrustningen för nybörjare, men om man hör sig för och ber om hjälp är det inte omöjligt att man kan låna ihop en del och få hjälp med mycket annat.

Hoppas ni hittar in i Lajvsverige, det finns så väldigt mycket roligt att uppleva här! :D

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst
Du kommentarer som gäst. Om du har ett konto vänligen logga in.
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×