Jump to content
Sign in to follow this  
Olle Melander

prottokoll tråden

Recommended Posts

Trevligt med protokoll:) Hoppas allt går bra för er.

Protokoll 3:

Vem är kapten? Borde vara hela namnet på något ställe så att man vet vem det är.

Bilagan för lokalbidragsansökan saknas, varför beviljades det i mars? Enligt policyn sker det på hösten varje år. Det finns fördelar att dela ut det i klump men går så klart att ändra dock ska man se till att meddela alla föreningar om det när förändringen sker.

Protokoll 5:

Rapporterna är samma som protokoll 2? Immersornisternas bidrag togs väl tillbaka också eller hur blev det med det? Det är länge sedan de blev beviljade det bidraget nu. Flera andra delar av protokollet är exakt samma som protokoll 2.

Protokoll 6:

Att använda "hitler" i protokoll kanske inte är helt lämpligt.

Kul att det ser ut som att saker går framåt dock.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kikade för skojs skull i protokoll 6, men upplevde inte att innehållet stämde överens med innehållsförteckningen, så kan vara värt att kika på det. Är också nyfiken över var bilagorna finns. Kan iofs vara så enkelt att innehållsförteckningen hör till ett annat protokoll.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag skulle önska att antingen sekreteraren eller justeraren kopplar på stavningskontrollen i Word/Open Office och lägger lite krut på att se till att ord är rättstavade (det är många typos), namn har stor begynnelsebokstav och besluten antecknas som fullständiga meningar så att även vi som inte var på mötet har en chans att förstå vad diskussionerna gick ut på och vad ni beslutade.

I protokoll 4 valdes Samuel och Niclas till justerare trots att deras namn inte står med i närvarolistan.

Protokoll 5 är stödord, inte ett protokoll. Helt omöjligt att följa med i när nästan alla punkter består av typ "14. Olle fixar".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...