Jump to content
Sign in to follow this  
Silversixx

Gubbspel Galore III, 24-26:e Augusti, Göteborg

Recommended Posts

Vi vill återigen välkomna folk till Gubbspel Galore, den tredje upplagan.

Fredagen den 24:e Augusti slår vi upp portarna till Hvitfeldska och det som för många är årets höjdpunkt inom figurspel. Vi kommer ha butiker, fantastiska dioraman, snygga figurer och en otrolig mängd figurspel. Allt från små 2-mannaspel till en 32-manna turnering i Warmachine står på schemat.

Och vi vill även uppmana folk att ta med sig det där hjärteprojektet som står i källaren och samlar damm. Kanske kan inspirationen flöda nu under sommaren och just du stå som vinnare i klassen "Årets Diorama"? Och skulle nu inspirationen tryta, så kan det vara ett bra tillfälle att se på lite bilder från förra årets arrangemang.

Vi vill ha arrangörer, deltagare, besökare och fluktare. Alla är välkomna och vi kan garantera att det blir en helg som du minns bra länge.

http://galoregbg.wordpress.com

Mvh

Galore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mindre än två veckor kvar till vad vi utan tvekan påstår är den absoluta höjdpunkten på året för gubbspelare.

Visst, kanske det är lite trevligt med Gothcon och 35-åringar som klär ut sig till vikingavampyrer. Och förvisso har Lincon en charm med oändligt korridorer och hamburgare.

Men ärligt talat. När du kan få det bästa som går att uppbåda till Hvitfeldska södra byggnad inom gubbspelsverige (och utlandet) för en spottstyver så kan vi inte förstå att ni fortfarande drar med era anmälningar.

150:- riksdaler är inte fasligt mycket pengar. Speciellt inte när ni bland annat får det här:

Magikergillets Märkliga Mästartest

Tornen strävade mot himmelen. Likt de höga träden i österlandet tornade de upp sig långt där uppe på berget. När solen stod som högst på dagen skymde de många byggnaderna mer eller mindre hela den lilla byn nere i dalen. Vägen dit upp var lång och strävsam men där fanns målet för allt ditt arbete de senaste tjugo åren. Tiden var inne att visa vad du egentligen förmådde med din kraft. Egentligen är det inget problem. Inget konstigt alls faktiskt! Bara att vara den enda som kliver ut på andra sidan!
När det är dags för rikets magikergille att söka nya elever till de högre nivåerna har de ett mycket märkligt sätt att gå till väga.

mgmmt_front.jpg

Post-Apocalyptic Mayhem

borderlandscrisis3.jpg

borderlandswip44.jpg

borderlandswip48.jpg

Samurai Night Fever

20110903_231942.jpg

District 04

För två veckor sedan släpptes viruset ut. Hela distrikt 04 sattes i karantän och runt gränserna rapporterades om makabra fynd. Ingen kommer mera ut från området smittad som frisk om man inte kan komma med information som leder inkvisitionen närmre ett gripande. Fem ännu friska poliser har lyckats lokalisera var utsläppet kan ha skett. De ger sig djupare in i distriktet för att kunna hitta bevis som ger dem frihet.

20120627-172029.jpg

warhammer-12.jpg

Heavy Gear Arena

Publiken jublar i extas när den flera ton tunga Grizzly mechen hoppa över sin motståndare, och samtidigt avfyrar en salva från autokanonen som träffar Dartjägern i bröstet. Dartjägern, svårt skadad av kulorna som slet upp dess ceramiska pansar och skadade målinmätnings sensorerna. När Grizzlyn smidigt landar på fötterna bakom Dartjägern svingar han sin vibro yxa. Yxa biter djupt in i ryggen på den redan svårt skadade Dartjägern, som flyger in i den närbelägna väggen och blir liggande…

heavy_gear_arena_1.jpg

Fallout

In the Vault life is about to change. The Vault has been sending out scouts for some years

now and encountered a hostile wasteland outside. The last patrol did not come back though

and another has been sent out to find out what happened to the last one. The patrol finds

evidence of a fight and the other patrol seems scattered. Will they find them before the

other inhabitants of the wasteland do? Will they be able to keep their Vault secret?

20110903_115109.jpg

Och fler riktigt snygga gubbspel.

Så tveka inte längre, boka av tvättstugetiden, svälj ditt ego, prata med dina gamla vänner som du inte har tid att umgås med längre och kom hit!

http://galoregbg.wordpress.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...