Gå till innehåll
Southpaw

Står verksamheten still?

Recommended Posts

Jag undrar helt enkelt om verksamheten och stödfunktionerna i form av projektbidrag, lokalbidrag och resebidrag står still i väntan på årsmötets fullbordande?

Anledningen till att jag frågar är att vi här ute i Nynäshamn har en hel del spännande grejer på gång som delvis är beroende av olika former av stöd från Sverok Riks och Sverok Sth. Bland annat har vi påbörjat ett samarbete med biblioteket som vill ha hjälp att arrangera en barn- och ungdomsutställning i sommar. Utställningen handlar om spel i olika former och vi planerar återkommande evenemang i samband med detta under senare delen av sommaren. Vi arbetar också sedan en tid tillbaka på olika lösningar för att etablera en föreningslokal eftersom vi håller på att bli så många medlemmar att vi inte längre kan hålla till i hemmiljö. Vi är nu i det läget att vi behöver veta förutsättningarna kring projektbidrag och lokalbidrag för att kunna fatta välgrundade beslut i dessa frågor.

Tacksam för någon form av svar på detta.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag kan inte besvara frågan då jag själv undrar samma sak men jag förslår att det nog är bäst, vilket svar ni än får i slutändan, att kolla runt efter andra bidrag att söka hos andra organisationer. Stockholms kulturförvaltning verkar ha ett par man kan söka.

http://www.stockholm.se/KulturFritid/Stod/Kulturstod/

Edit: Juste, nynäshamn. Då funkar nog inte det där, utan bättre att söka hos Stockholms län eller Nynäshamns kommun.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Verksamheten står inte still, den är däremot väldigt fokuserad på att ordna upp det administrativa kaoset som alla avhopp förra året lämnade

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×