Jump to content
Sign in to follow this  
Southpaw

Står verksamheten still?

Recommended Posts

Jag undrar helt enkelt om verksamheten och stödfunktionerna i form av projektbidrag, lokalbidrag och resebidrag står still i väntan på årsmötets fullbordande?

Anledningen till att jag frågar är att vi här ute i Nynäshamn har en hel del spännande grejer på gång som delvis är beroende av olika former av stöd från Sverok Riks och Sverok Sth. Bland annat har vi påbörjat ett samarbete med biblioteket som vill ha hjälp att arrangera en barn- och ungdomsutställning i sommar. Utställningen handlar om spel i olika former och vi planerar återkommande evenemang i samband med detta under senare delen av sommaren. Vi arbetar också sedan en tid tillbaka på olika lösningar för att etablera en föreningslokal eftersom vi håller på att bli så många medlemmar att vi inte längre kan hålla till i hemmiljö. Vi är nu i det läget att vi behöver veta förutsättningarna kring projektbidrag och lokalbidrag för att kunna fatta välgrundade beslut i dessa frågor.

Tacksam för någon form av svar på detta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag kan inte besvara frågan då jag själv undrar samma sak men jag förslår att det nog är bäst, vilket svar ni än får i slutändan, att kolla runt efter andra bidrag att söka hos andra organisationer. Stockholms kulturförvaltning verkar ha ett par man kan söka.

http://www.stockholm.se/KulturFritid/Stod/Kulturstod/

Edit: Juste, nynäshamn. Då funkar nog inte det där, utan bättre att söka hos Stockholms län eller Nynäshamns kommun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verksamheten står inte still, den är däremot väldigt fokuserad på att ordna upp det administrativa kaoset som alla avhopp förra året lämnade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...