Gå till innehåll
Gäst LivingNight

Postapokalyptiskt lajv med airsoftinslag - Utpost 103AC

Recommended Posts

Gäst

Vad? postapokalyptiskt lajv i häftig miljö, med airsoftinslag

När? 15-16-17 juni 2012

Var? Järvtjärn i västerbotten

Hemsida: http://eskapader.webs.com/

Information kan vara mer värt än patroner och krediter och är ofta därtill svårare att få tag på. Men det sägs att katastrofen tog sin början med att en väldig maskin under namnet CERN havererade med mardrömslika följder. De stridigheter som därpå följde var de brutalaste som världen skådat. Kemister och fysiker presterade bättre än någonsin förr och teknologiska fasor regnade från skyarna. Samhället kollapsade, lagsystemet rasade och infrastrukturen föll samman - det var den totala katastrofen. Än idag stryker ensamma förband och vilsna paramilitära styrkor runt i de ruinfyllda, och på många håll radioaktiva landskapet. På senare år har striderna stått hårt kring Öresundsbron och vilken krigsherre som nu styr den handelsleden är för de flesta en hemlighet.

På utposten 103-AC råder den bräckligaste av freder. Tidigare har olika maktfraktioner haft basen som en säker handelsplats men efter att en gasbomb detonerade förra året är stämningen tryckt. Beredda händer vilar ständigt på osäkrade kolvar och stålhårda blickar växlas medan osäkra vandrare. Rykten florerar om att stora vapenlager vilar i Bodens fästning, kanske ligger de redan i fiendens händer. Något måste göras och ett möte har kallast mellan självutnämnda gansterkungar, fredsbevarare och erkända ledare.

Utpostens framtid ska avgöras, om de så må bli med insiktsfulla ord eller krutosande gevärsmynningar. Förödande hemligheter ifrån den tid som flytt ligger och pyr under ytan tillsammans med mysterier från den hårda samtiden.

Välkomna till ett intrigfyllt och spännande postapokalyptiskt lajv med airsoft inslag!

Evenemangssida/Föreningssida: http://eskapader.webs.com/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×