Jump to content
Sign in to follow this  
TwitchyJacques

[Skype] söker spelare (Rollspel)

Recommended Posts

Goddag, jag heter Jacob, tänkte snabbt presentera mig själv först. Har spelat rollspel i några år och är en grundande medlem i Gällivares största(och enda) roll- och konfliktspel grupp. Jag blev sugen på att pröva spela rollspel med andra personer än min vanliga grupp och kom på att höra efter här om någon var intresserad.

Det är lätt att spela genom skype, för de som inte känner till hur skype fungerar så är det ett program på datorn man använder för att föra ett samtal mellan två eller flera personer, som teamspeak.

Man använder en tärningssimulator för tärningsslagen, som också är väldigt lätt att använda, te.x. http://www.wizards.com/dnd/dice/dice.htm

alternativt så kan man bara använda vanliga tärningar och rapportera resultatet om man har tillgång till tärningar.

Jag kommer även att använda ett program som man kan måla upp tabeller och kartor på och visa upp i realtid till andra personer, som Windows paint ungefär.

Det rollspelet som kommer köras beror på spelarnas önskemål och vi disukterar tillsammans vad alla är sugna på, kravet kommer vara att alla har tillgång till grundregelboken i fråga. Om man vill använda sig av tillägsböcker för att te.x. specialisera sin karaktär är kravet att jag också har den boken. Men jag har det flesta av de mer vanliga rollspelens böcker så det borde inte vara ett problem.

Om nån är intresserad av att spela rollspel med folk från hela Sverige och tycker det här är en kul idé så PM:a mig eller skicka mig ett E-mail.

//Twitchy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...