Jump to content
Sign in to follow this  
Syra

Poste Restante - ett brevlajv

Recommended Posts

Poste Restante är tänkt att vara ett brevlajv med inslag av skräckromantik, inbördeskrig och steampunk som centreras kring ett London under mitten av 1800-talet, närmare bestämt 1863-1864, där Darwins skara av lärjungar växer medan de ockulta sällskapen frodas i periferin. Ett samhälle där vardagens slit blandas med glädjeämnen och helgdagarnas nöjen. I Amerika rasar inbördeskriget, och under ytan bubblar den ständiga strävan mot nästa steg i teknikens utveckling….

Varje roll korresponderar med vänner, bekanta och totala främlingar om allt och ingenting. Roller från hela världen är välkomna, även om händelserna kommer centreras kring England och London med omnejd. Världen vi spelar i är vår egen, men med inslag av steampunk, skräckromantik och andra i vår värld icke förekommande element.

Inspirationskällorna är många, men idéen till konceptet kommer ursprungligen från brevlajvet Post Scriptum som spelades för några år sedan. Där PS var mysigt och lättsamt kommer Poste Restante istället vara fullt av intriger, konspirationer och mysterier, och vi kommer att arbeta aktivt för att ge dig som deltagare en intressant och spännande spelupplevelse.

Mer information hittar du på http://brevlajv.wordpress.com!

Välkommen att följa med på vårt äventyr!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...