Jump to content
Sign in to follow this  
krank

Null State - nytt svenskt agentrollspel!

Recommended Posts

Osäker på om jag räknas som "kommersiell aktör", men jag tar det säkra före det osäkra...

thelogo.png

Om spelet

Null State är ett snabbspelat actionrollspel om de som räddar världen.

Spelet utspelar sig i nutid, och fokus ligger på fartfylld agentaction i kamp mot klockan. I en tid där den teknologiska singulariteten, den punkt där utvecklingen går så snabbt att vi inte längre kan förutsäga den, närmare sig finns det allt mer som kan gå fel – och ju närmare vi kommer, desto värre blir effekterna när säkerhetsprotokollen fallerar.

Null State är gratis och fritt att ladda ner, men kan också köpas i fysisk bokform. Spelet är släppt med en Creative Commonslicens som gör det lagligt att ladda ner, sprida och modifiera texten och de flesta bilderna efter eget tycke.

Boken innehåller innovativa, lätta och mycket snabba regler för att skapa rollpersoner och äventyr på kort tid. Glöm alla timmar ni spenderat med att skapa rollpersoner eller slita med äventyr! I Null State behöver förberedelserna inte ta mer än 45 minuter.

Mer information finns på NullState.se.

Om du vill köpa Null State

Du bestämmer själv hur mycket du vill betala för Null State. Hur mycket är det värt? Du kan ladda hem det och läsa i PDF-form från hemsidan och sedan bestämma dig. Minsta kostnaden är dock den för tryck plus frakt, vilket är 62 kronor.

Enklaste sättet att köpa spelet är att kontakta mig direkt; mail till krank23@gmail.com, PM på rollspel.nu, twitter (@krank23), Google+ eller Facebook. Jag kommer också att försöka hålla uppsikt här på forumet, men är inte här så superofta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...