Jump to content
Sign in to follow this  
Aesmondih

Söker medspelare i Uppsala.

Recommended Posts

Hallå!

Då mitt nuvarande rollspelsgäng lider av rejäl tids-och/eller-viljebrist, och bara spelar en gång varannan månad eller så, och jag känner att jag har lust och framför allt massor av tid skulle jag vilja hitta fler personer att spela med. Jag är rätt lätt att umgås och spela med skulle jag tro, har inga udda fallenheter (kanske en liten böjelse för magiker) eller intressen.

Jag är 25 år, arbetssökande för tillfället (förhoppningsvis inte så länge till), bor i en jävligt liten etta i Svartbäcken(om det inte framgick från titeln bor jag alltså i Uppsala). Spelat rollspel en massa år, kanske så mycket som 15 år (i olika former, mer eller mindre, rätt dålig koll på dem tidiga åren), på senare tid mest spellett Mutant och Drakar och Demoner 6 (Trudvang). Har tillgång till de flesta viktiga böckerna(och kan reglerna utantill) för båda rollspelen.

Är i första hand intresserad av att spela Mutant och DoD, men kan absolut tänka mig i stort sett vad som helst. Tycker om alla aspekter av rollspel, allt från statistik och levels till själva rollspelandet, var iofs rätt länge sen jag faktiskt fick vara spelare. Kan väl tänka mig vara spelledare, om det skulle vara absolut nödvändigt (finner det riktigt roligt, absolut, men skulle vilja vara spelare för omväxlings skull, eller nått).

Hör gärna av er till aesmondih@gmail.com om det skulle vara något av intresse. Är som sagt intresserad av i stort sett vad som helst, även om det vore skoj med lite DoD eller Mutant.

(Jag postade den här tråden i både Spelare söker Spelare och Distrikt:Mälardalen, inte för att spamma utan för att forumen känns rätt inaktiva och "better safe than sorry", så att säga. Om detta inte gillas, ber jag om ursäkt.)

/ Johan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...