Jump to content
Sign in to follow this  
rafm

Distriktsordförande har ordet

Recommended Posts

Hej alla.

På årsmötet blev jag vald som ny ordförande för Sverok Mälardalen. Jag tänkte ta tillfället i akt och presentera mig och mina tankar om detta.

Jag heter Joakim Nerén, är 27 år och har varit med i Sverok sedan 2004. Jag har erfarenhet som ordförande i tre olika Sverokföreningar mellan åren 2004 och 2011.

Jag skapade tillsammans med Solna kommun Svenska Mästerskapen i Warhammer 2008 och i samarbete med Västerås Stad samma arrangemang 2010.

Sverok Mälardalen kommer att ha ett styrelsemöte varje månad och är det något ni vill att vi tar upp - skriv till mig så ska vi se vad vi kan göra för er. Det första mötet kommer ske den 8:e maj.

MVH

Joakim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej alla.

Som ni såg så kom det ett utskick från Sverok till alla föreningar med information om och av bland annat distrikten. Och på våran sida lyste den klaraste vita färg med en länk, till en hemsida som inte riktigt är klar och således saknar innehåll... mycket mystiskt allt detta :shock:

Det ligger till så att jag var ute i skogen när deadline kom så vårt distriktbrev han aldrig skickas in... men hemsidan kommer upp med all tänkbar nyttig information nu i veckan som kommer. Inklusive tydliga riktlinjer om hur man söker bidrag, tar kontakt med studiefrämjandet och når oss för att få annan tänkbar hjälp...

I övrigt så är det väl mest semestertider nu så aktiviteterna verkar ganska låga överallt... Så kom på LunCon och säg hej och prata om distriktet \o/

See ya!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej alla.

Nu är hemsidan up and running... i mycket skral form men ändå. Så lite livstecken från oss finns det iaf. Vi tänkte komplettera men en fin och stor bild på oss i styrelsen på första sidan men det kommer, så fort jag tvingat de andra att ställa upp!!!

Alla föreningar kommer inom kort få ett utskick av oss - där vi berättar att vi finns, vad vi gör och på vilket sätt vi kan hjälpa varandra att skapa ett stort och fint nätverk för spelandet!

Ha det bra så länge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...