Jump to content
Sign in to follow this  
Kulturkommissariatet

Nyheter plus ny utlottning av saker på Kulturkommissariatet

Recommended Posts

Flera nya tillverkare sedan senaste postningen bl.a. billiga plastfigurer till 15 och 28mm från Plastic soldier company och postapokalyps från Ratnik/Lead adventure. Fem 15mm T34:or för ca. 200kr gör ju att det inte längre kostar skjortan att börja med FoW...

Ratniks figurer är något av det snyggaste vi sett på länge, möjligen lite "chunky", men med detaljer och känsla i världsklass, eller vad sägs om dessa överlevare:

Leadadv.jpg

Under mars månad kan man dessutom, om man vill, få lotter till en utlottning av lite olika ark från Plastic soldier company i samband med beställning. För mer info se förstasidan. Inte så många dagar kvar men om du är nyfiken passa på att ta en lott!

Vi håller också på att utöka både kort- och brädspelsavdelningen, då vi fått tillgång till både fler tillverkare och flera spel från de som vi redan har.

Gamla figur- och terrängtillverkare har också fått tillskott i utbuden vilket kontinuerligt uppdateras. Nu senast Hasselfree och inom kort kommer en del intressanta saker till Secrets så det verkar som det blir en spännade vår.

För mer info och fler nyheter ta en vända i butiken.

M.v.h. Kulturkommissarierna

Kulturkommissariatet - Mer spel åt folket!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...