Jump to content
Sign in to follow this  
kriss

Sverok SKuD - 2011 och vidare

Recommended Posts

Vi har efter dagens möte med styrelsen + andra intresserade lyckats prestera ett utkast till verksamhetsplan och budget. Som man kan gissa på namnet - utkast - så finns det alla chanser i världen att påverka detta innan det till slut hamnar i möteshandlingar. Utöver chansen att påverka under själva mötet, that is.. :)

Verksamhetsplan 2011, Utkast 1

Budget 2011, Utkast 1

I grova drag: Vi vill bredda verksamheten från att det är styrelsen (och några andra eldsjälar / gammalt styrelsefolk) som gör nästan allt, till att göra det enklare, mer motiverande och mer givande att göra saker. Detta tillsammans med en hög med pengar och tankar för hur man kan understödja det (se verksamhetsplanen).

Vi vill hålla kvar hälften av årets bussar, julspelhelgen och en förminskad pott i distriktsbidragen (mycket på grund av att vi är inskränkta i vad vi kan använda dem till, se verksamhetsplanen).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Är distriktträffar samma som julspelhelg fast utan jul?

På sätt och vis. Tanken är att prata distrikt och vad som händer i Skåne mer specifikt, sedan spela spel och äta mat. Det kan mycket väl så att det kombineras med en regelrätt spelhelg, men lär inte bli lika flådigt som julspelhelgen i så fall.

Intentionen är också att inte ha allt enbart i Lund utan i stället ha de här på lite olika ställen, så det blir lite beroende av vilka lokala förutsättningar som finns också.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check från vad jag förstår ska det isf täcka mer än ett tillfälle?

Vi pratade om två tillfällen. Går det att hålla dem billiga finns det utrymme i budgeten för tre, men det är osäkert om det är värt att satsa på tre innan vi vet hur det funkar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Som jag ser det så blir det max 2 kvalitativa ;)

Men det är en sjust tanke.

Tycker det är "orättvist" att säga så. Att ha en "spelhelg" på Studiefrämjandet i Lund eller Spelens Hus i Malmö, där SKuD bjuder på mat osv skulle vara minst lika "kvalitativt" som en julspelhelg även om det kostar en bråkdel. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sitter jag inte i styrelsen, men råkar vara sambo med sekreteraren, så kan ge ett temporärt svar. :) Årsmötet var först tänkt att vara under den första helgen i februari, men så har handlingarna dragit ut lite på tiden att få klara och kallelsen har inte heller skickats ut ännu, så mötet kommer hamna lite senare. Eftersom kallelsen ska nå föreningarna 4 veckor innan mötet blir det gissningsvis tidigast andra halvan av februari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...