Gå till innehåll
Fredrik Mattsson

Oväntade möten

Recommended Posts

Då var det än en gång dags för Nebulosus att bjuda på ett 3-dagar långt vårlajv i Dalarnas vackra skogar.

Oväntade möten (http://nebulosus.se/Filer/Arrangemang/2011/Utskick.pdf) är ett medeltida fantasylajv som utspelar sig i vår alldeles egna kampanjvärld. Denna gång ligger fokus på skogen Terravis i södra Jellamis där överhuvudena från grevedömmena Mirhind och Sooxheim av en slump råkar befinna sig samtidigt.

Sooxheims överhuvud befinner sig i skogen för att undersöka hur man bäst kan utnyttja skogens timmer- och metallresurser. Mirhinds överhuvud är å sin sida är i skogen för att förbättra de diplomatiska relationerna med skogsalverna i området. Detta bådar givetvis för intriger och svårlösta problem då Mirhind och Sooxheim båda ligger på gränsen till öppet krig med varandra.

För att underlätta för varje deltagare att spela ut sin roll erbjuder vi personliga intriger baserade på dina egna önskemål. Mat och dryck under samtliga tre dagar erbjuds även till priset av 200 kr.

Slutligen har vi en mysig timmerstuga med bardisk dit du kan dra dig tillbaka fram emot kvällen efter att ha tagit ett dopp i vår unika tjärn.

Hjärtligt välkommen! :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag ska dit. Bada i tjärnen och plaska med fötterna i bäcken. Lyssna på vattnet som forsar fram under de där jättestora stenarna under bron. Nån kommer garanterat ha med sig instrument och sjunga både finstämda och lätt obcena visor. Lägereld. Och så fantasylajv ovanpå det. Kalas.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×