Gå till innehåll
Fredrik Mattsson

Sugen på att åka på vårens Elerialajv men saknar grupp?

Recommended Posts

Hej!

Jag har under flera års tid åkt på Elerialajven (http://eleria-lajv.com/) och för mig är det en självklarhet att även åka nu till våren. Då flera röster har höjts inom Nebulosus om att man borde sätta ihop en lite större grupp (10-20 personer) har styrelsen nu gjort slag i saken och beslutat: Nebulosus ska sätta ihop en grupp till vårens Elerialajv Uppgörelsen/Orostid! Och självklart är alla välkomna såväl medlemmar som personer som inte är medlemmar!

Allt är inte bestämt, men i nuläget är tanken att gruppen ska vara en slags kringresande "familj" (då inte familj som i att alla är släkt utan mer som en slags cirkus familj). Gruppen är inspirerad av zigenarkulturen och kommer att spinna vidare på alla fördomar! Några exempel på roller som kan passa in i gruppen är musiker, gycklare, tjuvar, köpmän och allmänt lösdrivande folk. Gruppen har rest runt en längre tid i Artaria och är nu tillfälligt bosatt i byn Stendal.

Inför lajvet kommer även flera träffar att anordnas då vi hjälps åt med att sy kläder och ordna annan utrustning. I december kommer dessutom ett möte att ske då vi planerar gruppens upplägg närmare. Något som är mycket viktigt för oss är att alla oavsett hur stor eller liten roll man har ska känna sig delaktig i gruppens intriger och få möjlighet att spela spela ut sin roll till fullo.

Så är du sugen på att få en fantastisk upplevelse på Sveriges största lajv? Tveka isåfall inte att höra av dig till gruppansvarige Elis Örjes på antingen 076-6167632 eller pop3@mail2crazy.com.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×