Jump to content
Sign in to follow this  
Maria Rodén

Möte och adventsfika för alla lajvintresserade 7 dec

Recommended Posts

Tisdagen den 7:e december kör vi vårt tredje möte för alla lajvare som bor i Skåne och eftersom julen då börjar närma sig tänkte vi kombinera det med adventsfika. Glögg, lussekatter och pepparkakor utlovas sålunda, men glöm inte anmäla att du kommer så att vi kan beräkna åtgången för fika. Plats blir på SKuDs kansli, rum 3 hos Studiefrämjandet på Fabriksgatan 2 i Lund. Tid blir liksom sist klockan 19.00. Du behöver inte ha lajvat för att dyka upp; det räcker att du delar intresset för lajv.

Vi kommer fortsätta prata om minilajv och en eventuell lajvhelg till våren. Likaså börjar det bli dags att slipa på attackplanen för ett eget lajvområde i Skåne, något det kommer börja jobbas med nästa år. Troligtvis blir det också en del lajvprat och en möjlighet att diskutera hur 2011 ser ut gällande lajv och lajvrelaterade arrangemang. Det kan också vara värt att fundera över vilka kurser, cirklar och workshops vi vill se under 2011. Är du ny i Skåne och vill knyta kontakter med lajvare är det här ett lysande tillfälle. Har du något du tycker att vi borde prata om, tveka inte att ta upp det. Vi ska försöka sätta ihop en liten dagordning den här gången.

Kontaktuppgifter för frågor, vägbeskrivning och dylikt:

Mail: alias@lajvare.se

Telefon: 0731-514567

Det går också utmärkt att anmäla intresse i den här tråden, ställa frågor eller vad man nu känner för. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

På tisdag är det dags... \o/

Kom förbi och passa på att dricka glögg och äta pepparkakor (så att v blir ännu snällare) och lussekatter. De sistnämnda planeras utifrån hur många som anmält sig, så glöm inte peta iväg ett mail eller mess till mig eller skriv en rad i den här tråden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...