Jump to content
Sign in to follow this  
Oliver Sundström

Regler: Datorspel & TV-Spel samt LAN

Recommended Posts

Håll till ämnet

Försök att hålla er till grundämnet så mycket det går, ifall det går allt för off-topic ta och starta en ny tråd så att det blir lättare att hålla reda på det olika diskussionerna.

Följ Lagen

Svensk lag gäller även här, därför är det olagligt att skriva serienummer, dela ut länkar till sidor som innehåller cracks, eller annat piratkopierat material på forumet.

Var trevlig - Länkar

När det gäller datorspel så finns det massa browserspel där man kan bjuda in folk med en länk, gör inte detta här. Om någon frågar efter ett spel som är av denna typen, ge länken direkt till spelet. Ifall ni vill ge chansen att reflänka så använd både vanlig och er länk.

Bra diskussionsklimat

Se till att inte hacka på, tjafsa om, eller bara vara allmänt odrägliga mot varandra. Vi vill ha ett trevligt klimat i forumet, och vi vill inte ha folk som känner sig kränkta.

Påföljder

Ifall man inte följer de regler som finns just i denna kategori, eller forumet överlag så kommer vi moderatorer att ta bort inlägget, alternativ fixa till det så att det ser trevligare ut.

Folk som upprepade gånger ägnar sig åt trolling och ren spam kommer att få andra påföljder från de ligger högre upp i näringskedjan än vad jag gör.

Har ni några frågor så går det bra att skicka ett PM till mig eller någon annan moderator i kategorin, denna tråden är för övrigt låst för att den inte ska spammas sönder med klagomål, detta tas över PM med moderatorer eller admin. Ifall man har klagomål på en moderator så skickar man ett meddelande till någon av forumet admins.

Moderatorer

De som är moderatorer för denna kategori är:

Ireth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...