Gå till innehåll
Asynja

MylingShop

Recommended Posts

Välkommen till MylingSpels butik

MylingSpel är ett litet förlag som främst sysslar med att ge ut egna rollspel. Vi distribuerar dock även andras spel och säljer en del småplock av olika slag.

På våra butikssidor återfinns främst rollspel. Kom och titta: http://www.mylingspel.se/index.php?lang=sv&sidid=18

sm2-omslag2.jpg

Skuggornas mästare - Jubileumsversionen

Skuggornas mästare är i grunden ett agentspel med både utomjordingar och mytiska inslag. Tänk James Bond möter X-COM, Cthulhu, Naruto och Narnia.

Tillbehör: Stuntkortleken

Spelet och de flesta tillbehör finns även att köpa som PDF.

eg3_omslag.jpg

En Garde! III

En Garde! är ett mörkt historiskt matinérollspel med mytiska inslag. Perioden är 1650-1750. Spelet fokuserar till stor del på action, intriger och detektivarbete, allt med små inslag av folktro och saga. Spel utnämndes till årets rollspel 2010 av Fenix läsare.

Tillbehör: En Garde! III CD med PDF, En Garde! III Rollformulärshäfte, En Garde! III Spelarhäfte, En Garde! III Spelledarskärm, Barnarov, Hjärtefrost, Lancea Longini, Väsen, Skepp!, Skeppskortleken, Madame de Brasillachs hemlighet

Spelet och de flesta tillbehör finns att köpa som PDF.

pirater_omslag.jpg

Pirater!

Pirater! är ett historiskt matinérollspel med mytiska inslag. Perioden är 1650-1750. Spelet fokuserar främst på action, pirater och mystik. Regelsystemet är till största delen helt kompatibelt med En Garde! III, vilket gör att material till det kan användas till Pirater! och tvärt om.

Regelboken kan laddas ner gratis på hemsidan, men finns naturligtvis även att köpa i bokform.

bortom_omslag.jpg

Bortom: Lögnens slöja

Robert Jonssons och Mindless Gamings skräckrollspel utnämndes till årets rollspel 2007. Fokus ligger på mystik och skräck med karaktären i centrum. Världen är en enda stor gråzon. På ytan ser den ut som vi alla får lära oss i skolan, men i skuggorna lurar ondskefulla demoniska varelser och de människor som försöker utnyttja dem.

Tillbehör: Bortom: Visioner och fantasier, Kolonnerna, Anakronismer

Spelet och de flesta tillbehör finns att köpa som PDF. En lättversion av regelboken kan laddas ner gratis på hemsidan.

lekamedelden_omslag.jpg

Leka med elden

Leka med elden är ett nybörjarspel konstruerat av Robert Jonsson i samarbete med MylingSpel. Det är ett komplett rollspel i Bortoms värld (och kan även brukas tillsammans med Bortom). Reglerna väger in på endast tre sidor. Resten av häftet upptas av ett äventyr och färdiga karaktärer. Ta rollerna av barn som utforskar ett gammalt hus. Vad finns därinne? Samla några vänner och ta reda på det!

Regelboken kan laddas ner gratis på hemsidan, men finns naturligtvis även att köpa i bokform.

omslag_portal.jpg

Portal

Portal är ett enkelt och snabbspelat rollspel som utspelar sig i nutid. Under århundraden har mörka magiker öppnat portaler till andra världar och dimensioner. Som spelare ikläder du dig rollen som en av Organisationens agenter, med uppgift att bekämpa de styggelser som slinker igenom portalerna.

Övrigt

Vi säljer dessutom skeppsminiatyrer, tärningar, tärningspåsar, och en del annat småplock.

Länken till butikssidan finns här. Välkommen in.

skuggornassupplement5.jpg

Stöd Skuggornas mästare

Vi har nu fått upp crowdfunding-projektet för en hel produktlinje till Skuggornas mästare på Indiegogo. Är du intresserad av spelet får du gärna hjälpa till att finansiera det och sprida budskapet till alla du känner. Som tack får du naturligtvis det eller de belöningspaket (så kallade perks) som du har valt ut. Det är fullt möjligt att skänka bara ett par tior om det är så, ända upp till flera tusen. Många av specialprylarna i paketen är mer eller mindre unika och kommer inte att säljas av oss i framtiden. Vill du ha något riktigt speciellt och har råd har du med andra ord chansen nu.

Länk till projektet och mer information om spelet finns på följande länk: http://igg.me/at/sm25/x/45666

Projektet går ut 3 mars, vilket med andra ord blir sista chansen att bidra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Trådstarten är nu uppdaterad med mer aktuell information. Vi har till exempel gett ut produkter som Pirater!, Skepp!, Anakronismer och en del annat sedan senast. Vi har även börjat sälja spelet Portal.

MylingSpel kommer att dyka upp på CalCon och GothCon och sätta upp butik. Lite mer info om priser och vad vi har med oss finns här: Infopost

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×