Jump to content
Sign in to follow this  
Big C

Container 23 juli - 1 augusti

Recommended Posts

Årets mysigaste Spelconvent. Ett måste för alla sanna G&Bare och andra sköna människor. Konventet har hållt på i massvis med år.

Bara 100kr för 10 dagar sol, bad och spel.

Det finns grillmöjligheter och sover gör man antingen i ladan eller så har man tagit med sig ett tält. Vi har även två kök där man kan tillaga mat under konventet. En kiosk bruk...ar även finnas för den som vill ha något sött.

Varje sommar anordnar vi ett konvent utöver det vanliga. Container är en möjlighet för dig och dina vänner att träffas, spela spel och göra somriga saker som att sola, bada och grilla. För dig som är sportig finns dessutom ett löpspår intill och för dig som är intresserad av kultur eller historia är närområdet fyllt me...d intressanta platser och händelser. Konceptet för Container är enkelt. Du tar med de spel du vill spela, snackar dig samman med några andra och kör dina eller någon annans spel.

Spelpassen kan sträcka sig från fem minuter till flera dagar. Inträdet är hundra kronor inklusive logi och föreningen har en kiosk som säljer godis, chips och läsk till låga priser. Pengarna som vi får in används för att betala hyra för gården och för att göra roliga arrangemang. Du får ta med in egen mat, tillaga den efter bästa förmåga och förvara den på lämpligtvis eller beställa pizza eller annan hämtmat. Övernattning sker i sovsal i ladan (medtag sovsäck och liggunderlag) eller i egen husvagn eller tält.

Det finns inga avsatta tider för sömn så du får visa respekt för andra och hoppas att de visar respekt för dig. Hela konventet bygger på principen att saker blir vad du gör dem till. Visa respekt, ha roligt, spela spel och städa efter dig och dina vänner.

Föreningen Gameboards & Broadswords har funnits sedan 1985. Syftet är att spela spel och främja roll- och konfliktspel.

Konventet öppnar kl. 12.00 fredagen den 23 juli och stänger kl. 20.00 den 1 augusti (städat och klart).

* Solgarantin inträder om det mot förmodan skulle börja regna. Avgiften återbetalas om du lyckas övertyga arrangörerna om att det regnar.

Hitta lätt

Bussåkande pensionär: Åk linje 25 (www.jlt.se) från Jönköping mot Norrahammar. Stig av vid Åsaplan och när du har följt vägen uppför backen så kommer du till en t-korsning intill en fotbollsplan. Ta höger och följ vägen ett par hundra meter. På vänster sida ligger Martinsgården. Ett stort rött hus med tillhörande röda uthus och lada.

Bilburen ungdom: Kör E4an (mot Helsingborg) från Jönköping. Ta avfarten mot Råslätt. Följ skyltarna till Norrahammar. När du kommer norrifrån och åker igenom Norrahammar så kommer det en avtagsväg till höger som åker upp för en akvedukt. På skylten står det Martinsgården. När du har följt vägen upp för backen så kommer du till en t-korsning intill en fotbollsplan. Ta höger och följ vägen ett par hundra meter. På vänster sida ligger Martinsgården. Ett stort rött hus med tillhörande röda uthus och lada.

Smarta cybernauter: www.eniro.se sökord Martinsgården 562 30 Norrahammar.

P.S Container har som vanligt en Solgaranti

www.gob.nu/Container

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...