Jump to content
Sign in to follow this  
Maria Rodén

Lajvpysselhelg 12-13:e juni i Lund

Recommended Posts

Armborstworkshopen nu i helgen har blivit flyttad till lite längre fram så det lämnar en tom helg. Tomma helger är lite ångest, så varför inte fylla den med annat lajvpysslande? Med andra ord, är ni sugna på att pyssla med lajvrelaterat hantverk (eller annat för den delen), snacka lajv eller bara hänga lite med trevligt folk så är ni välkomna förbi. Plats blir QanslietFabriksgatan 2 i Lund, runt 5 minuters gångväg från stationen. Det är bara att ringa om ni inte hittar så får ni en bättre vägbeskrivning.

Vad går då att pyssla med? Jo, det finns lite verktyg och dylikt för läderhantverk och det borde också finnas lite läder av varierande kvalitet på plats. Det finns också en del saker om man vill pyssla med att göra latexföremål. Utöver det finns det möjlighet att plocka med lite mönster och någon symaskin. Är du ny i hobbyn och vill ha tips så har du en utmärkt möjlighet att träffa lajvare och komma igång lite med hobbyn. Vi borde dessutom vara några som ska på Krigshjärta i sommar, så goda möjligheter till försnack finns.

Det kostar inget, men hör gärna av dig om du tänkt komma, antingen via mail, PM, i den här tråden eller via mobil, så vi vet lite när folk tänkt vara där. Själv tänkte jag dyka upp runt 11-12 bägge dagarna, men det är hyfsat anpassningsbart. På söndag är det dessutom bofferträning vid 17 i Malmö som iaf jag själv tänkte dra vidare till.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...