Gå till innehåll
Fredriko

Lajvområde uthyres!

Recommended Posts

Lajvområde uthyres!

Från och med idag kommer det att finnas möjlighet för föreningar och andra organisationer att hyra Nebulosus lajvområde vid Korså bruk i upp till 4 dagar.

Området är cirka 46.000 kv.m stort och en mindre och en större stuga finns att tillgå. Bilder på området kan bli funna på http://bildarkiv.nebulosus.se/#5.21.

Det är också möjligt att få tillgång till området helt gratis om man väljer att anordna sitt arrangemang inom Nebulosus. Detta alternativ erbjuder dessutom möjligheten att få extra pengar tilldelade sitt lajv från Nebulosus styrelse och tillgång till ett flertal olika marknadsföringskanaler.

Om du har en lajvidé som du vill förverkliga, ett projektarbeta att genomföra eller bara skulle vilja ha ett mysigt stämningslajv en helg med dina vänner så tveka inte att höra av dig till mig på antingen 076-1427858 eller fredrikmatt@hotmail.com.

med lajviga hälsningar

Fredrik Mattsson, lajvansvarig Nebulosus

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Falutrakten. Helt ok motorvägar från både Stockholm och Norrland, bra tågförbindelser och rätt gott om busslinjer, hela vägen till Falun. Småvägar därefter, lokalbuss till närmsta samhälle.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

God dag!

Angående var exakt området ligger så hittar ni nästan helt rätt om ni söker på Korså bruk på eniro. Annars finns det mer exakt information i lajvutskicken på vår hemsida. Som till exempel detta: http://nebulosus.se/Filer/Arrangemang/2 ... 20hopp.pdf

Angående airsoft. Nuvarande avtal med markägare tillåter endast lajvarrangemang. Samt tror jag att airsoft och lajv inte är riktigt är förenligt på samma område. (Plastkulor som kvarlämnas etc.)

Angående priset kommer det troligtvis inte vara några problem. Skälet till att vi hyr ut området är inte alls att vi vill tjäna pengar på det utan helt enkelt att vi gärna ser att vårt område blir mer använt till glädje för hobbyn i Dalarna. Möjligheterna till att genomföra sitt arrangemang i samarbete med eller inom Nebulosus för kraftigt nedsatt pris eller till och med gratis är också mycket goda.

Under det som återstår av 2010 är området ganska fullbokat, men däremot under 2011 är det mycket lugnare och dessutom kommer troligen förändringar äga rum som kommer att öka möjligheterna att starta upp nya arrangemang inom föreningen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Stället är jättevackert! Jag brukar hävda att ingen plats är vacker i november, men där vid tjärnen i Korså skulle faktiskt kunna vara undantaget. Trollskt så det förslår och bedövande vackert. Ska man fantasylajva någonstans så är det där.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×