Gå till innehåll
Nina

Sveroks figurspelsfolder

Recommended Posts

Sakta men säkert ska vi ta fram nytt infomaterial om alla Sveroks hobbygrenar, som vi kan dela ut till människor som är nyfikna på vår hobby. Först på tur är en liten folder om figurspel, som ska finnas på Figurmässan i Malmö den 24-25:e april! Därför vänder jag mig till er, som är våra stora experter på figurspel :)

Jag skulle vilja att ni hjälpte till att producera en sjukt bra text som beskriver vad figurspel är, hur man spelar och hur man gör om man vill börja spela. Texten bör vara max en halv a4 lång när den är färdig, så det blir lite klurigt att få in allt som känns viktigt att veta. Det är för att det även ska få plats bilder och vara snyggt formaterat.

Det här är ett helt öppet samarbete där vem som helst får gå in och bidra till texten, så det ska bli jättespännande att se om det fungerar och hur det går :) Grundtexten är hämtad från Sveroks hemsida, min förhoppning är att den ändrade versionen även kan ersätta den. Var inte rädd för att lägga till, ta bort eller ändra allt som står.

Hjälp till här: http://etherpad.com/y06ExbvoEu

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Bra initiativ :)

Jag är mycket säker på att våra inbitna figurspelare kommer krypa fram ur sina spelkällare och traska ut ur sina figurspelssalar för att bidra till denna folder.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

En gammal folder vi hade för kortspel, för att ge lite inspiration. Även om det är en annan verksamhet så kan det ju vara lite konceptuellt intressant.. http://www.solvarg.se/kortspel.pdf

En spontan tanke är att det nog inte är så dumt med en del som vänder sig mot föräldrar. Figurspel är ingen billig hobby om man är ung.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×