Jump to content
Sign in to follow this  
HannibalBarca

Warzone

Recommended Posts

Guest
Några fler som spelar detta eminenta figurspel?

jag lirar warzone, fast det har inte blivit så mkt dom senaste åren vilket e synd.

det var jag o storebror som lirade mest, senare tog magic upp allt mer tid o tycke för han så

warzone lirandet blev lidande =( för oss.

men kärleken för warzone finns där orubbligt.

snygga charmiga figurer av "anrika" skulptörer, snabbt spelsystem och du behöver inte 100+gubbs

för att bygga dig en trupp är väl warzones flaggskepp eller rättare sagt var.

jag finns i sthlm området och e redo för lir anytime..

mvh pierre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Härligt - vi är 2 killar ute i upplands väsby som började med 3:e editionen för ett tag sen (har dock 2:a också) samt har ett mindre berg figurer så man kan bygga alla arméer. Själv kör jag dock mishima samt dark legion för närvarande.

Vore mycket roligt att mötas för spel - t.ex. arcane har ju spelbord o sen har vi ju bord o terräng i hemma miljö också.

Share this post


Link to post
Share on other sites

va bra jag bor i norrtälje. så jag kan enkelt komma in till arcane eller upplands väsby osv,jag har

också en mega samling warzone material. vi spelade 1 ed reglerna med en massa house rules,

men jag har dom andra 2-3 edition böckerna, så jag får gå igenom dom.

har ni några house rules som ni kör med?

hur stora trupper tycker ni vi ska lira? jag har möjlighet att bygga trupper upp till 2500-3000 poäng.

men när vi lira 1ed så passade 750p perfa för 1-3 timmar.

nu runt jul o nyår har jag fullt upp och kommer va bortrest osv. men i januari o framåt har jag mkt

tid över så då kan vi stråla samman o lira.

mvh pierre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, 750pts är vad vi kör mest för närvarande men vi kan båda komma upp till en 1500pts. Så länge bordet är bra storlek så funkar det ju. Efter nyår låter som en finfin idé - tror att vi kommer att köra en del på arcane´s vinterkrig" också men kan du köra en dag så drar vi ihop ngt - mitt mail är feffeth@yahoo.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Btw - till dig o andra som är intresserade av hur reglerna serut - dom ligger som pdf-filer på denna adress:

Jag kan inte se att det är tillverkarna själva som har lagt upp de PDF-filerna. Så därmed är länken borttagen.

- Caratacos, moderator.

God Jul! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lite dåligt med tid just nu men jag skall bara hälsa att jag är en av tre nya fantaster av Warzone som spelar i en källare i gbg-området. Vi spelade en del Chronicles för ett antal år sedan och blev nostaligfrälsta när vi sökte efter ett figurspel där man inte behövde ha 100 figurer i varje armé. Nu ett år senare har vi seriöst kommit igång med målningen och fixat scenery som vi dels gjort själv och fått låna av en mycket god människa.

Kul att fler spelar finns det några i närheten av GBG tro??

Någon kanske vill byta figurer, diskutera regler m.m. här?? Skall kalla hit mina två parhästar med så hoppas vi hörs kära Warzone kollegor.

Jag kör Armed Forces of Capitol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varför inte - sitter på en hel del ströfigurer till dom flesta corporationer + dark legion - många i blistrar. Så om ni vet vad ni vill ha så kanske jag kan hjälpa till :)

Tänkte man skulle ladda upp en del bilder på vad jag har målat än så länge - det är ju alltid kul att kolla in hur figurerna kan se ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kul att du skrev, nu får vi allt ta och sparka igång denna tråden igen. Skall se till att mina två parhästar masar sig hit med. Dom har några färdigmålade figurer och kan säkert lägga upp dom. Jag har målat nästan alla mina figurer men har lite finpustning kvar innan jag vågar visa upp något. Dock så målar vi alla 3 endast för att de skall vara i spelbart skick så de är ju ingen mästerverk men helt ok. Vi följer dessutom inga färgscheman som de olika enheterna har utan kör helt fritt eller liknande färgschema.

Hela helgen nu gick åt till att två av oss målade en hel del så vi kom en bit på vägen iallfall.

Vi har bara spelat 3 gånger hittils med i mindre ordnad utsträckning och är fortfarande inte inne på alla regler samt att vi vill ha tag på extraregler som behandlar fordon bättre samt regler för granater som kan ge skada istället för att bara lägga rökbarriärer och liknande.

Men vi kan ju bolla lite regelfrågor här med då, det är främst en av oss som satt sig i reglerna mera djupt och han håller på att göra en lathund för reglerna på datorn.

Samma kille kommer även köra mörka legionen Imperial och han är på jakt efter flera olika figurer, golem of darkness vet jag på rak arm men sen minns jag inte mer.

Själv har jag det mesta jag vill ha till capitol, Heavy infantry sniper skulle jag ju vilja ha då jag moddat till 3 ranger snipers som jag använder nu. Dock kommer jag köra Cybertronic i andrahand där jag är ute efter Atilla III kyrassiärer samt Atilla variants. Den Tredje killen kör Bauhaus och jag vet inte riktigt vad han saknar förutom en sak vilket är Venusian ranger tank hunter med deathlockdrum om det nu finns en sådan figur. Han kunde även tänka sig att köpa några grejor på Tradera som gick idag (Strike skimmer, Vulcan battlesuits, Mounted hussars).

Men men vi får ha en öppen dialog här.

Jag köpte även på mig en del brödraskapsgubbar rätt billigt för ett tag sen och kan tänka mig att byta dessa om någon har något jag vill ha.

Men vi får ha en dialog här så får vi se vart det bär så vi hörs av.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL! Då var din kompis en av dom som jag budade mot igårkväll på tradera :lol:

Vilken version av Warzone kör ni annars? Det finns ju både 2nd edition (dvs lådan) eller 3rd edition - "universe at siege" som gavs ut av excelsior entertainment 2005 (denna kör vi).

Tycker att reglerna för fordon i 3rd edition funkar ok med hög armour och multipla wounds varav en del är "safe" o resten kan ge extra ont med olika "malfunktions".

Golem of darkness sitter jag på 3 stycken så där kan jag definitivt hjälpa dig. Ska kolla dom andra fig'sen med.

Lägger upp lite bilder så snart polaren dyker över med kameran - är väl mest stolt över att dom är målade - har inte mycket att sätta emot hur många målar på detta forum men är nöjd hursomhelst :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe jaså du var också med och budade, ja kompisen (Toron kommer han nog kalla sig här på forumet när han reggar sig) hann inte lägga sitt sista bud på 350 så det blev ju inget.

Gällande regelerna så kör vi också 3:rd edition och fordonsreglerna var det våran mest regelkunnige som rynkade näsan åt. Han tyckte de tidigare reglerna från de andra versionerna verkade roligare, men eftersom vi inte har så många fordon (än!) är det ett mindre problem. Eftersom vi inte spelar eller tävlar mot andra kommer vi troligen skapa några husregler åtminstånde för granatkastare/artelleri som kan skada motståndaren.

3 golem of darkness?!! så kommer andra kompisen bli glad (kommer troligen regga sig som JonatanRaven här) så jag skall säga till honom senare idag så får ni snacka ihop er om det kan bli något byte eller affär. Skall be honom att lägga upp lite bilder med.

Vi har ju dessutom den där boxen du pratade om 2:nd edition med alla imperial och Bauhaussoldater i plast så det finns ju resurser att köra stora slag men hittils har vi bara satt ihop och sprayat imperialstyrkan.

Det ligger ju en helt ny Warzonebox ute nu på Tradera för 300 :- sist bjöd ingen på den och jag kommer inte heller göra det, kanske kan vara intressant?

Märker att vi verkar vara på samma nivå av ansträningsning när det gäller målande, det är bra så slipper man att skämmas ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blev precis klar med 11 mishima crimson devils (8 vanliga, 2 hmg, 1 sergeant) - lägger upp bilder så snart kompisen hittar hit med kameran :D - o har han inte kommit hit förrän på fredag köper jag en egen kamera (damnit!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaså du kör gärna med Mishima, då hade du varit väldigt välkommen att spela med oss för det är den enda armen vi bara har en figur till och den är dessutom gammal och saknar pipan på sitt vapen, synd att vi bor tvärsöver landet från varandra finns ju inte så många som spelar warzone här tyvärr :-( .

Skall bli kul att se dina bilder, när JonatanRaven behagar att bli frisk skall jag be honom lägga upp lite bilder på sina klara figurer och kanske hans pretorian Behemoth som han till mitt och Torons skräck kommer använda framöver.

Om jag fattade det rätt så är ni med ett par gamla rollspelare på runt 30 som rätt nyligen fick för er att spela Warzone eller har jag blandat ihop er med några andra?? Det är iallfall våran story om det inte framkom i mitt första inlägg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, jag är då den ena ponnyn det talats om.

Dark Legion och Imperial för min del. Hörde av Snake att det var någon som satt och tryckte på ett par Golems of Darkness här? Jag skulle vara intresserad av att köpa en eller ett par stycken framöver (dock inte tidigare än Mars eller så).

Om ni inte redan hittat detta så finns det ett aktivt forum för Warzone/Chronopia: http://forum54.oli.us/

Jag kan ju tillägga att det är så nära ett "officiellt" forum man kan komma för Warzone/Chronopia. Ett flertal av medlemmarna där var med och konstruerade reglerna. Dessutom finns det länkar till regler därifrån samt en aktiv FAQ-del där en hel del frågetecken reds ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallå Där :D

Ja, jag har iaf en över som du kan ta - har en del spridda gubbar i blistrar så det är inte omöjligt att vi sitter på nånting som annars kan vara svårt att få tag på.

Har äntligen fått arslet ur o postat lite mishima bilder - tar bilder på mina Dark legion ikväll o postar även dem :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

halloj!

jag har haft många järn i elden senaste tiden men nu ser det bättre ut.så hojta till när ni har tid hannibal så hoppar jag på bussen in till stan. jag har gått igenom 2nd och 3rd reglerna men en hel del skiljer sig från 1st ed reglerna som jag är indoktrinerad i. så det lär bli lite knackigt i början..

själv lirar jag med cybertronic,demnogonis och muawihje.postade även lite bilder i samma tråd som hannibal :)

snake-jag har både attilla III och attilla variant, hur många behöver ni av varje?

jag sitter på en stor warzone samling men inser att jag inte kan skapa armeer ur varje fraktion hur mkt jag än vill det så,

hör av er till mig om det är nått ni behöver! har någon demnogonis cairaths att byta me kanske?

jag har sålt en del warzone figurer på tradera genom åren och har sprat personuppgifter till 20-30 pers som köpt av mig där.

kanske kan försöka samla ihop dessa på nått vis kanske? då det finns folk som håller på här i landet.

förövrigt kul att det är fler som lirar. drömmen vore ju att sammordna en turnering i warzone.

/pierre

Share this post


Link to post
Share on other sites

HannibalBarca: Äntligen har jag fått tummen ur och kolla in dina bilder. Härligt med en massa warzone. Gillade särskilt målningen du fått till på de blåa mishima enkel inte för plottring och oerhört passande, även biojätten är ett konstverk samt så gillade jag dina legionärer. Synd att vi troligen aldrig kommer spela med varandra dock :-( Såg att du fått kontakt med Jonatan här med han har ju med en Golgatha. Och håll nu på den där golem of darkness vi har fått använda plastrazider som proxy fram tills nu. Hatar iofs golem för den är jobbig men jag ser ändå gärna rätt figur på fältet. Han har ju inget internet heller så därför är han här rätt sällan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dgpierre: Hejsan Pierre det var attans att du skulle vara på fel sida landet du med (ur min synvinkel) och dessutom kör du med arméer som vi oftast inte kör med och det där med en turnering är ju en dröm för oss tre här i GBG också.

Kollade in dina bilder med gillade skrarpt din legionfigurer och cybertronic, skall som sagt lägga ut bilder på mina med men de är inte riktigt klara än.

Det var ju finemang att du satt på några Atilla III kyrassiärer och Varianter. Hur många kan du avvara? Jag skulle ju inte säga nej till 3 av varje om du har men viktigast är väl minst 1 Attilla III och en Variant upptill då 3 av varje. Så jag köper gärna av dig eller byter om du vill, sitter på lite brödraskapetfigurer om du är intresserad. Om du dessutom har heavy infantry sniper till capitol är jag med intresserad.

Skall se efter med Jonatan (våran legionspelare) vad han har och kan tänkas skilja sig från om du är intresserad av att byta något där. Han är som sagt främst ute efter golem of darkness just nu.

Jag har med köpt en del på tradera så vi har säkerligen bjudit på samma grej eller så kanske jag t.o.m. köpt något av dig.

Men ta min msn så kan vi snacka där kaxmaniac@hotmail.com och det får du med gärna göra Hannibalbarca så kan vi snacka mer om figurer som vi kan byta/köpa samt annat warzonesnack.

Share this post


Link to post
Share on other sites

håller med dig, ibland känns det som man bor i fel del av landet,främst så snackar ni så skönt där nere :) men sthlm har ju sina fördelar ochså..

visst jag har 3 av varje Atilla III kyrassiärer och Varianter, sen har jag också 1 venusian ranger hmg specialist att avara.

dom gjorde alldrig nån VR med deathlockdrum så,ni får ta fram tortyr redskapen och convertera dem själva. :twisted: tyvärr har jag inga heavy infantry snipers.

men kolla även in princeaugust.ie eller på ebay där kan man hitta allt möjligt.prinsen har även just nu 30% rabatt.

i nuläget behöver jag bara demnogonis cairaths och immaculate fury leaders om ni har dessa att byta med..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Heh, prince august har vi ju vart inne på fattar la dö... :P

Dessutom så har han ju rabatt varannan vecka typ. Nej, har fixat internet hemma nu också så det ska nog bli mer aktivitet för min del också.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var Jonatan som gjorde gästinlägget här ovan om ni undrar.

dgpierre: Finemang Pierre!! Men ta och maila mig och säg vad du vill ha för dom och frakt så för jag över pengar så kan du skicka dom när du ser att jag satt in pengar (som en tradera-affär utan tradera). Vad sägs??

Share this post


Link to post
Share on other sites

dgpierre: mycket snygga figurer - gillade framförallt hur du målat nefariter och bauhaus truppen men hela högen är ju välmålat och dina cybertronic figurer skulle verkligen kännas kul att möta på slagfältet :D

Snackar lite med Ceo (som spelar capitol och cybertronic han med) om att försöka få ihop ett möte antingen här i väsby eller på typ arcane. PM:a gärna ditt msn så kan vi få ihop något.

Alla: kommer att posta en lista av vad jag har över fortfarande i blistrar nån gång efter helgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...