Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Martin Sjölin

ÄNGLAMARK

Recommended Posts

Guest

Änglamark

1-4 Maj

I fyra månader har pesten härjat i Sion. Parlamentet och kyrkan försöker hålla ordning, men sedan det blev känt att självaste stadsministern insjuknat har anarki brutit ut. I Sion råder nu kaos och även om pestläkarna lyckas bota vissa, sprids smittan alldeles för snabbt.

I denna tid tar jordbruksministern Engelbrekt av Ekaätten sin flykt till en för de flesta okänd ort. Djupt inne i den mörka skogen, sju dagsmarscher från Sion ligger byn Änglamark där jordbruksministern sedan länge har haft kontakter via brev.

Med ministern följer en större grupp ännu friska människor; släktingar till Änglamarks befolkning, vänner till dessa, vänner till Engelbrekt och andra lämpade som blivit tillfrågade. På gömda stigar tar man sig till byn där ett välkomnande som ingen hade tänkt sig väntar…

I byn Änglamark kommer du få uppleva ett lajv med psykologisk spänning, mörka historier och svindlande intriger. Änglamark blir en psykologisk thriller i Code Fenix-anda. Lajvet utspelar sig i en Fantasy/Sience Fiction värld inspirerad av The Illusionist, Gangs of New York, The Others och The Demon Barber on Fleet Street. Vi kommer att skapa ett lajv där upplevelsen och spänningen är i fokus. Musikanter, trollkarlar, skådespelare och gycklare bjuds in för att höja stämningen när vi presenterar lajv som ett än större upplevelsemedium än tidigare. Änglamark är ett engångslajv, vilket innebär att spelvärlden skall vara förbrukad efter lajvet, så förvänta er en explosion av intriger och gåtor som tids nog skall få sina svar om ni letar väl. Vi kommer att satsa allt för att ge er den bästa tänkbara lajvupplevelse och vi lovar er ett genomtänkt och brett intrignät, där alla ska spela en viktig roll.

Välkommen till lajvföreningen Pegas lajv, Änglamark. Historien tar på nytt sin början. Fågel Fenix flyger igen…

Jag kommer jobba för ett komplext och intressant lajv som utmanar lajvarna att försöka att lösa de gåtor och mysterier som byggt upp kring byn, Änglamark. Gillar du spännande lajv, med en krypande obehaglig stämning så är detta något för dig! Tveka inte att ringa och ställ frågor till mig eller andra arrangörer (nr. finns på hemsidan)!

Med vänliga hälsningar

Martin Sjölin

Huvudintrigarrangör

Besök hemsidan på:

http://www.mickelsfrande.se/anglamark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...