Jump to content
Sign in to follow this  
optimus

Slippa måla

Recommended Posts

Hallå!

Jag är ingen figurspelare, även om jag har koll på 40K och dess universum.

Enkel fråga: Finns det någon tillverkare som ni kan LÄNKA till som säljer färdigmålade figurer? Tack på förhand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyvärr har jag ingen länk till någon som säljer färdigmålade figurer men jag vet att man kan skeppa sina figgar till typ sri lanka och liknande för att få dem målade...Prova att fråga i forumet prisjakt och shopping då detta är ett forum för disskusion om figurspel och inte om företag som säljer saker! MVH Soulreaper

Share this post


Link to post
Share on other sites
Finns ett nytt figurspel som heter AT-43, finns att köpa på http://www.unispel.se och där har jag för mig att alla figurer är målade när man köper dom.

Tack, det var nog de jag letade efter. Förstår inte att fler tillverkare siktar på de som vill spela och inte lägga ner tid på att måla och bygga, även om det självklart kan vara kul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänkte inte svara först, men sedan fastnade jag för några speciella signaturer och kände mig smickrad att folk använder mitt nick i signaturen 8) . Vad de betyder vet nog bara Puddy och Zacke, men två signaturer i en och samma tråd kan bara vara ett tecken på att jag skall göra ett inlägg :D .

Puddys "17th Krieg Mechanised - Ready to kill Nicol Bolas and the rest." och zackes "Nicol Bolas love on a knee"

Nåja tillbaka till ämnet... Tänkte bara tipsa att om du bor i Stockholm eller har vägarna förbi kan du alltid titta och känna på ovanstående spel i vår butik innan du köper dem. Det finns även andra figurspel som är färdigmålade, tex Axis & Allies Miniature Game.

http://www.dragonslair.se

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...