Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Kom och testa Dreamblade på Dragon's Lair!

Recommended Posts

Guest

Dreamblade är det nya samlarfigurspelet från Wizards of the Coast och har mycket gemensamt med både samlarkortspel och figurspel. Om ni har missat det så är det ett av de bästa och roligaste spelen som kommit på länge! Det är mycket strategi och uppkommer ofta väldigt intressanta spelsituationer. Det är viss slump, men den minskar väsentligt ju bättre man blir. En bra spelare vinner nästan alltid över en sämre. En spelomgång är beräknad att ta 40-50 min (så länge man inte överanalyserar allt som jag gör. ).

På onsdagar har vi turneringar, annars så har vi nu söndagar som en dag för casual play, snack och byten. Vi har då även färdiga warbands för er som vill prova på, och erfarna spelare som visar hur det går till.

Så ta chansen och missa inte ett fantastiskt spännande och roligt spel!

Tiden på söndagar är från kl. 12 och framåt.

Platsen är Dragon's Lair på Kungsholmstorg i Stockholm, T-bana Rådhuset.

/Pontus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Är du sugen på att testa Dreamblade så ska du passa på nu. Ondag den 29:e november ordnar vi en nybörjarturnering med ett mycket fördelaktigt pris.

Turneringen kommer vara av Sealed Box-typ där alla får en starter och en booster (totalt 23 miniatyrer) och sedan bygger ett warband till turneringen på sexton gubbar bara utifrån dessa.

Priset för att vara med är bara 295 kronor och man får då Dreamblade till ett värde av 414 kronor. Det är inte mindre än 119 kronor eller 30% rabatt!

För att turneringen ska bli av till det priset krävs att minst fyra nybörjare är med (du kan räknas som nybörjare även om du äger en starter och ett par boosters sedan tidigare). Om det uppfylls så kan även mer erfarna spelare vara med och köra, men beroende på hur många spelare det blir kan det vara bättre om vi riktigt aktiva istället stödjer det hela med regelhjälp och dyligt.

Så sprid informationen till folk du tror kan vara intresserade så att så många som möjligt får chansen att prova det här ypperliga spelet till ett bra pris!

För frågor eller Mer info:

http://www.dragonslair.se/forum/viewtopic.php?t=11811

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...