Jump to content
Sign in to follow this  
Maria Rodén

Spelhelg på g... :D

Recommended Posts

Den här gången är det givetvis sommartema som gäller så det är bara att leta upp bikinin/badbrallorna... :wink:

Datum är inte hundra spikat, men vi satsar på den 23-25 juni, det vill säga midsommarhelgen och då blir det givetvis en midsommarspelhelg med allt vad det innebär av midsommarmat (sill och potäter och allt vad man äter...), midsommarSKuDstång, jordgubbar i någon form, med mera. Det är i så fall troligt att vi firar midsommar på lördagen dessutom, så det finns möjlighet att fira med släkt och vänner på fredagen.

Om alla stugor skulle visa sig hopplöst uppbokade den helgen kommer vi att satsa på den 14-16 juli och i sista hand den 21-23 juli.

När det gäller aktiviteter så är det ju onekligen sommar då och på sommaren ska man bada. Det är våra intentioner att spelhelgen ska hamna så att badmöjligheter finns, antingen i sjö eller i havet, men troligtvis i sjö. Förutom det kommer vi att fokusera lite på utespel och uteaktiviteter, men vi kommer givetvis inte att hindra folk från att spela de sedvanliga spelen inomhus. Brädspel, kortspel och rollspel lär det bli och säkerligen något konsolspel. En annan sak vi har tänkt ha är Sommarens Stora Vattenkrig - SKuD-kriget ´06... 8)

När det gäller mat och resor gäller som tidigare spelhelger. Mat bjuder vi på, resor subventionerar vi enligt vårt eminenta system. Det vill säga, upp till 50 kronor enkel resa för resor inom regionen och upp till 100 kronor enkel resa för resor utanför regionen. Det går inte att få mer pengar än vad man åkt för. Samåkning i bil lönar sig.

Om ni har frågor är det bara att ställa dem, förslagvis i den här tråden, men det funkar bra att ringa, maila eller pm:a också. Så fort datum är hundra % spikat och plats ordnad kommer detta att meddelas, det här är mest en första notis så ni vet vad som är på g.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Absolut. Funderade precis på det idag och hade diskussionsmöte igår. Vi kommer göra som så att spelhelgen blir i juli då det blir lite tight att ha den till midsommar om vi vill ha ditt alla våra medlemmar och det vill vi ju... Eller åtminstone en 40-60 stycken. :D

Däremot tänkte vi ge alla som vill fly släkten en anledning att göra detta genom att på lämpligt ställe erbjuda ett SKuD-midsommarfirande. :D Mer detaljer om detta kommer att komma, men det kan hända att det blir någon slags knytkalas. SKuD kommer antagligen att bjuda på något. Vi hoppas givetvis på att en massa av våra medlemmar vill fira midsommar tillsammans och kanske slå styrelsen och varandra i lämpligt spel. Midsommarstång i SKuD-anda ska givetvis finnas på plats och om inte annat kan vi ta lite linedance kring denna.

Men hur som haver, mer info om detta kommer att komma, senast nästa vecka. Boka in midsommar iaf och preliminärboka in den 14-16 juli för sommarspelhelg. 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. det där låter helt klart kul.. Dock.. Om jag kommer så kan jag inte komma förrän på lördagen. En av mina kusiner bestämde sig för att hon _måste_gifta sig precis på midsommarafton...

Det kunde dock varit värre. Hon kunde valt v32, helgen då det är Nirialajvet eller helgen i Foteviken...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som det ser ut nu så skjuter vi lite på spelhelgen till sensommaren/början av hösten istället och eventuellt hamnar den då i Blekinge, men mer info kommer. För lite tid är främsta anledningen och då har vi valt att inte stressa ihop något, utan istället erbjuda kvalitet... :wink:

Och i december hoppas jag ni bokar in vår numera traditionella julspelhelg, men det är ju ett tag till dess, så...

Återkommer med mer info om när nästa spelhelg blir av. Simma lugnt och sola inte bort er under tiden... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...