Gå till innehåll
Susanne Vejdemo

[11/1] Onsdagsmiddag på kansliet + spel + sånt

Recommended Posts

Hej!

Nu kör vi igång med onsdagsmiddagar igen kl.1700 på kansliet (se sthlm.sverok.se för vägbeskrivning) är alla som vill det välkomna för lasagneätande (veg o kött kommer finnas, berätta om ni behöver nåt annat), spelande, jobbande i tryckverkstan eller vad ni nu vill hitta på!

Ring 0730420981 om d e nåt! Ses

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jo! Nu tänkte jag börja komma med återkommande rapporter till styrelsen om hur kansliet ser ut och mår och så, och göra det i det öppna forumet så fler kan läsa, om det det lyster...

11/1

Vad hände: Totalt sett lite över 20 personer var på kansliet under kvällen - hela kansligruppen, 3 studenter från en folkhögskola som intervjuade lajvare (andra drösen sådana vi har haft på två månader), celebert besök från två FSare och Marcin, och sen massa föreningsfolk!

Lasagne visade sig ta rätt lång tid att laga... :-) Men blev fantastisk när den väl var klar. En massa småmöten mellan olika konstellationer varvades med spelande.

Hur mår kansliet: Kansliet mår relativt bra, fast köket var stökigt när vi kom dit (vem?), men nu har det dammsugits och torkats av lite varstans. Internet dök under kvällen, och vi lyckades inte komma på hur vi skulle få tillbaka det - vis av tidigare erfarenheter är det mkt möjligt att det kommer tillbaka av sig självt nån gång i natt, så det är nog ingen fara.

Diskmaskinen fungerar inte helt optimalt - kansligruppen funtar på service.

Diskmedel bör inhandlats samt stora mängder BIC-pennor (det ska finnas en drös, men de är kanske i styrelserummet?)

Nästa onsdag blir det olika typer av goda soppor och massor av nybakt bröd i olika konstiga tappningar (Eric och Roos tänker ta sig dit några timmar innan och baka!) samt någon efterrätt (kom gärna med förslag!)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Lasagne visade sig ta rätt lång tid att laga...

Det hade jag kunnat tala om med detsamma! En timmes ugnstid + såskok + allmänt plock, pyssel och finfördelning....

Kör på pannkakssoppa nästa gång vetja? Buljong, pannkaksstrimlor och lite små köttbitar i. Eller bröd som man kan servera soppan i.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vänligen logga in för att kunna kommentera

Du kommer kunna lämna en kommentar efter att du har loggat inLogga in nu

×