Jump to content

fabianbom

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

fabianbom last won the day on June 15 2016

fabianbom had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var ju inte riktigt meningen att publicera flera gånger...
 2. Det var ju inte riktigt meningen att publicera flera gånger...
 3. Är detta fortfarande aktuellt har jag/vi plats för en spelare till i vår Eon-kampanj. Vi har kört igenom Sylfens vrede fram till och med Av blod komna. Just nu pausar vi lite från det för att alla skall få vila lite från de tunga intrigerna och de mer eller mindre döda individer de mött på sin väg. Vi är fyra, i dagsläget men är sällan alla på en gång när vi träffas.
 4. Är detta fortfarande aktuellt har jag/vi plats för en spelare till i vår Eon-kampanj. Vi har kört igenom Sylfens vrede fram till och med Av blod komna. Just nu pausar vi lite från det för att alla skall få vila lite från de tunga intrigerna och de mer eller mindre döda individer de mött på sin väg. Vi är fyra, i dagsläget men är sällan alla på en gång när vi träffas.
 5. Är detta fortfarande aktuellt har jag/vi plats för en spelare till i vår Eon-kampanj. Vi har kört igenom Sylfens vrede fram till och med Av blod komna. Just nu pausar vi lite från det för att alla skall få vila lite från de tunga intrigerna och de mer eller mindre döda individer de mött på sin väg. Vi är fyra, i dagsläget men är sällan alla på en gång när vi träffas.
 6. fabianbom

  Eon -Magi

  Längesen jag skrev detta. Men ja, de nya reglerna, det preliminära magisystemet som Dark_Lotus talar om, är ju klart spelbart. En bra grund att utgå ifrån.
 7. fabianbom

  Eon -Magi

  Jag spelleder Eon, fjärde utgåvan. Körde aldrig magi tidigare för att reglerna verkade så invecklade. Hur är det, är de spelbara? Har ni husregler att komma med?
 8. Jag söker spelare till Eon, i Göteborg. Vi är tre stycken, skulle önska en fjärde person.
 9. Har nyss köpt på mig Eon IV och är sugen på att komma igång och köra det. Har spelat Eon III en del innan men tappade sugen, som har hittats igen med den nya upplagan. Kan tänka mig att såväl spelleda som spela.
 10. Ett alternativ man har för dem som går iväg är att låta dem fortsätta spela sina karaktärer. In character diskutera något de håller på med, vad de skall göra härnäst etc.
 11. Hej! Finns det någon här som har konverterat karaktärer från Eon III till Eon IV? Tänkte försöka göra det och det är ju dumt att uppfinna hjulet på nytt...
×
×
 • Create New...