Jump to content

Haemoglobine

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Haemoglobine

 1. Nyligen har wizard-games lagt ned och därmed det sista stället jag kände till som hade spelplaner att låna. Finns det något alternativ tillgängligt någon stans i göteborgsområdet?
 2. om något verkar hända är jag fortfarande intresserad
 3. viewtopic.php?f=85&t=47274 och en annan medlem försökte nyss dra igång en spelgrupp for warhammer fantasy rollplay
 4. För ett par år sedam spelade jag på ett trevligt ställe i örebro. Någon form av kombinerat soft airgun och spelställe
 5. Mitt tipps till dig är den mänskliga inkvisitionen (codex inquisition) Grunden i en inkvisitionsarmé är vanliga människor med aningen bättre utrustning än den genomsnitslige imperiemedborgaren men de kan även rekrytera allehanda mutanter, utomjordingar samt t.o.m. demoner till sin sak. Eftersom det inte är skrivet i sten vilka modeller som repressenterar dessa är detfritr fram att välja de modeller du tycker ser häftiga ut. En bonus är också att de enkelt kan alliera med ca 50% av spelets andra arméer ifall du ändrar dig senare. Vad gäller blood angels så har de tillgång till relativt billiga devestators med misile launchers samt flamer och meltapistoler på jump infanteri. En bra taktik med dessa är att dyka ner bakom fiendelinjer och bränna ner motståndatens försvar så snabt som möjligt.
 6. Jag skulle nog kunna tänka mig att delta. Spelade Mordheim innan så jag har ett litet hum om settingen i alla fall
×
×
 • Create New...