Jump to content

Solne

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Nu ska jag sälja lite av mina dod böcker som jag vill bli av med. Jag bor i Oskarshamn om man har möjligheten att hämta upp dom, annars så får köparen betala frakten. Om man vill ha bilder eller mer info om något av sakerna så hör gärna av er. Ni kan skriva i tråden eller nå mig på min mail simon.solnevik@gmail.com Allt i röd text är solt. DRAKAR och DEMONER ROLLSPELET (DoD 6) DRAKAR och DEMONER: REV. ROLLSPELET (DoD 6) DRAKAR och DEMONER: REV. ROLLFORMULÄR (DoD 6) DRAKAR och DEMONER: REV. SPELLEDARSKÄRM (DoD 6) DRAKAR och DEMONER EXPERT: ROLLPERSONEN (DoD 6) DRAKAR och DEMONER EXPERT: MAGI (DoD 6) DRAKAR och DEMONER: JORGES BESTIARIUM (DoD 6) DRAKAR och DEMONER: OSTHEM (DoD 6)
 2. Låter perfekt, jag skickar ett mail så vi kan fortsätta affären.
 3. Jag skulle gärna köpa hela boxen men du hade inte kvar kartan som kom med?
 4. Skulle vilja få tag på några böcker som är till Trudvang som jag har listat undertill och hoppas någon kan tänka sälja någon av dom till mig. Har försökt fått tag på dessa böcker men utan stor lycka och skulle väldigt gärna få tag på dem så man kan spela på Trudvangs marker. Om ni har något åt mig så skriv gärna till min mail simon.solnevik@gmail.com Trudvangs äventyrare Drakar och demoner Trudvang Galtevå
 5. Skulle gärna paxa för jag har letat efter detta Drakar och Demoner 6 Regelbok, icke reviderad upplaga (tror jag) x2 (Låda 1) Jorges Bestiarium (Låda 1)
 6. Skulle vilja få tag på Trudvang boxen som innehåller Trudvangs stigar, Trudvangs hjältar, Färgkarta samt en spelledarskärm. Skulle vara bra om det fanns några karaktärsblad kvar också men inte så nödvändigt.
×
×
 • Create New...