Gå till innehåll

Luftslottet

Medlem
 • Innehåll Antal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Luftslottet

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  Rollspel, tv-spel, böcker, film, mat
 1. Tack för tipsen. Såg trådarna men som sagt är lite ringrostig så har även haft dålig koll på vad som tillkommit och vad som spelas nu.
 2. Hej är en kille på 34 år bosatt i östra Göteborg, söker en grupp eller personer att spela bordsrollspel med. Har haft ett relativt långt uppehåll pga många olika anledningar men avsaknaden av en spelargrupp är väl den största faktorn. Under min tid som mer aktiv har jag spelat Drakar och Demoner, Mutant,Dungeons and Dragons samt även provat på lite andra spel. Den spelargrupp jag från början varit involverad i körde mest det klassiska röjet vilket hade sina stunder men jag har alltid saknat utvecklingen av karaktären och mer rollspelande än bara hack n slash. Den andra gruppen hade mycket mer fokus på att utveckla karaktärerna men efter ett tag rann även det ut i sanden. Är intresserad av det mesta så letar inte specifikt efter en grupp som spelar ovanstående Leta efter en grupp som kör… ja nästan vad som helst, jag är nyfiken på vampyrer, mutanter, rymden eller nått i fantasy genren. Egentligen samma saker som man ser på tv-serier eller läser böcker om. Skall iofs inte sticka under stolen med att jag är lite nyfiken på D&D 5 upplagan. Så känner någon sig manad att ta med en person som iofs kanske är lite rostig i gängorna men som är intresserad, släng iväg ett meddelande. I samma situation som mig? Inte spelat på ett tag, sugen att försöka starta upp något nytt? ja då är du givetvis välkommen att kontakta mig med så kanske vi kan försöka starta upp nått tillsammans.
 3. Söker spelgrupp i Göteborg.

  Hej Är en 34 årig kille boende i Göteborg, har gått i tankarna om att starta upp mitt rollspelande igen. Det har varit ett längre dock relativt ofrivilligt uppehåll. Jag har spelat i lite olika grupper genom åren där det har varit fokus på både dungeon crawl samt karaktärsutvecklande. Har framförallt spelat Mutant, Drakar och Demoner samt D&D men även lite annat. Kan absolut tänka mig att spela andra saker, nyfiken på det mesta. Hör gärna av er om ni är intresserade av en person till. /Johan
×