Gå till innehåll

Journalist

Medlem
 • Innehåll Antal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Söker resultatblad "The Beholder" från Lincon 1997

  Tack, nu börjar det likna något.
 2. Söker resultatblad "The Beholder" från Lincon 1997

  Jag har mejlat flera i Dragons Dens styrelse. De har sådan oordning på arkivet att de inte kan ge meddelande före påsk. De trodde att resultatet från SM 97 kunde finnas i Sveroks egen tidning? (signaler från Sverok?)
 3. Söker resultatblad "The Beholder" från Lincon 1997

  Förtydligande Jag har intervjuat cirka.100 nyckelpersoner om detta Me kn ingen minns det jag söker. Jag är själv även skribent på svm och infon finns ej där tyvärr. Detta inlägget kan med rätta tolkas som desperat.
 4. Hej! Ursäkta om jag postar på fel ställe. Mod får gärna flytta om det hamnat snett. Jag söker resultat från Magic-SM 1997, jag vet att det finns en gammal medlemstidning för Föreningen Dragons Den som heter "The Beholder" som åtminstone året 1996 redovisade alla resultat från Lincon i samtliga spel som avgjordes under konventet. Det jag nu hoppas på är att det finns motsvarande för 1997 också. På ett forum som detta så finns det säkert gamla rävar som sparar sådana kulturskatter. Om inte så finns det säkert folk här inne som vet vem man ska prata med för att hitta denna värdefulla relik. Allt av intresse Jag har redan talat med Fredrik Bonander och Ingemar Ragnemalm samt Molle men ingen av dem satt inne på något exemplar. Vet du något? Snälla kontakta mig! Peace!
 5. Hej! Ursäkta om jag postar på fel ställe. Mod får gärna flytta om det hamnat snett. Jag söker resultat från Magic-SM 1997, jag vet att det finns en gammal medlemstidning för Föreningen Dragons Den som heter The Beholder som åtminstone året 1996 redovisade alla resultat från Lincon. Det jag nu hoppas på är att det finns motsvarande för 1997 också. På ett forum som detta så finns det säkert gamla rävar som sparar sådana kulturskatter. Om inte så finns det säkert folk här inne som vet vem man ska prata med för att hitta denna värdefulla relik. Allt av intresse Peace!
×