Jump to content

MartinB

Medlem
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Pga. sjukdom så har träffen i Skövde idag blivit inställd. Vi kommer antagligen inte att hinna boka in en ny träff innan Riksmötet, men det är bara att kontakta mig om ni har några frågor om mötet eller undrar vilka av oss från distriktet som kommer att närvara.
  2. Reseersättning borde gå att ordna. Vi kommer att kunna ge ersättning för resor till nästa årsmöte också. (hint hint.) Det du nämner är faktiskt anledningen till att vi har en träff i Skövde också. Vi försöker sprida våra aktiviteter över distriktet men å andra sidan så har vi inte hunnit ha så många i år.
  3. Väst arrangerar, precis som alla andra distrikt med självaktning, två diskussionsmöten inför Riksmötet den 28-30/11. Det första mötet kommer att hållas på Kulturhuset Falken i Göteborg den 8/11 klockan 11:00. (Facebook-event) Det andra mötet hålls dagen därpå, den 9/11, klockan 13:00 i föreningen SUGS lokal på Norra Trängallén 3B i Skövde (Facebook-event) Mötena kommer att inledas med lite information om Sverok och nyttig information om Riksmötet. Efter det kommer vi att redovisa vad Sverok sysslar med på riks- och distriktsnivå och diskutera de inkomna motionerna och styrelsevalet. Någon gång under dagen kommer det också att bjudas på fika (!). Andreas Ekeroot kommer att hålla i presentationen och leda diskussionerna (en applåd för honom tack!). Alla medlemmar är varmt välkomna! Passa på att träffa ert distrikt och lära känna era mednördar även om ni inte ska åka till Riksmötet.
  4. Nu i höst kommer SUGS att anordna ett konvent för första gången på många år! När: Den 27/9 – 29/9. Receptionen öppnar runt 19 på fredagskvällen och brädspel och drop in-arrangemang kommer att finnas på plats från början. Turneringarna börjar på lördagen. Var: Ungdomens Hus Nyeport, Skövde Anmälan och inträde: Inträdet till konventet och drop in-arrangemang är gratis. Sovsalsplatser (inklusive frukost) kostar 60 kr per natt. För turneringarna gäller föranmälan till arrangör samt en turneringsavgift som betalas på plats. Mer information om turneringarna finns i deras respektive trådar på SUGS forum, som jag kommer att länka till efter hand som de läggs upp. Turneringar: Malifaux Epic Armageddon Warhammer 40K Android: Netrunner 27 pts free for all WH40K-turnering Drop-in: Brädspelsbaren Krigsspelsrummet Worms Warmachine/Hordes Dropzone Commander Övriga arrangemang: Signalera V för seger! (WW2-mikro/rollspel, anmälan på plats) Fler arrangemang kommer att utlysas efter hand. (Facebook-event)
×
×
  • Create New...